Snap
  • Vakantie dagje weg
  • blog
  • begin
  • Een

Het begin, mijn verhaal

Terwijl ik nog even lekker op bed geniet van mijn mooie meiden zie ik mamaplaats voorbij komen... even spieken denk ik, en ineens heb ik Mijn eigen “blog”. Altijd al wel gedacht laat ik dat eens proberen!

Eerst maar eens voorstellen, Ik ben Natalie en heb een partner, Renaldo. Samen hebben we 2 mooie meiden, Nora en Roos!

Ik wil graag wat van me afschrijven wat mij bezighoud in ons leven! Dat af en toe heerlijk chaotisch is maar ook wel heel gezellig!!

Ik werk in een bloemenwinkel en Renaldo werkt als hseq manager in de petrogomie, en is daardoor ook geregeld in het buitenland! De meisjes gaan 3 dagen naar een kinderdagverblijf en op zaterdag is het papadag! 

Wat leuk dat jullie mijn verhaal willen lezen!

Lieve groetjes, natalie