Snap
  • #dagjeweg
  • uiteten
  • uitetenmetkinderen
  • samen
  • restaurants
  • Binnenspeeltuin

Het ABC Restaurant

Een smakelijke uitje rond de wereld

Iedereen kent het wel een all you can eat restaurant. Een concept waar je borden  vol schept voor 2 of 3 uur lang. En meestal is dit dan in 1 soort cuisine. Ok en voor de kids is er altijd wel een patatje en een kipnugget te vinden. 

Maar ookal is het ABC restaurant ook een all you can eat restaurant. Het is niks vergeleken met de qll you can eat restaurants waar ik eerder heb gegeten. 

Nee het ABC restaurant is een flinke level omhoog in kwaliteit als je het mij vraagt. Er zijn van dit concept 2 verschillende vestigingen. 1 ervan is in Velp en de ander vestiging is na een grote brand. Nu weer heropend in Sevenum. Er zijn een paar verschillen. Zo heeft de vestigingen in Sevenum 2 verdiepingen en is deze echt wel een stuk groter. En dan bedoel ik de locatie is groter. Het voelt niet groter, massaler of ongezelliger. Ondanks dat hij ruimer is blijft voor mij het gezellige gevoel hangen. Ook heeft deze vestiging 12 restaurants.

Terwijl de vestigingen in Velp 10 restaurants heeft. En de locatie beduidend kleiner is en ook kwa speelruimte voor de kinderen.  Wat ik in Velp wel heel fijn vind is dat je licht van buiten hebt en je dus ook plaatsen bij de ramen hebt. Wat het dus een lichter en openener gevoel geeft. Dit is in Sevenum niet. Al kan je op beide locaties ook buiten zitten. 

Maar wat maakt het ABC restaurant nu niet een normaal restaurant maar echt een uitje. Een uitje voor het hele gezin, vrienden,personeels feesten of verjaardagen. 


Snap

Voor eigenlijk elke gelegenheid is het ABC restaurant een onwijs leuk uitje. Dit is omdat zodra je de poortjes binnenkomt en je loopt achter het personeel aan die je naar jouw tafel leid. Je niet weet in welk restaurant je zit. Misschien zit je wel in de surfshack, sportsbar, amarican diner of misschien zit je wel onder de prachtige cherry blossem. Dit restaurant in op gedeeld in verschillende zit gelegenheden met alle hun eigen decor en thema. En dat geeft het gevoel of je een straat/dorp binnen komt lopen met allemaal verschillende restaurants.

Dit betekend overigens niet dat dit ook het enige waar je eten kan halen. Nee je kan langs alle verschillende restaurants lopen. En je bord vullen met alles waar jij maar trek in hebt. 

Of dit nu sushi is of stel je liever je eigen pannekoek samen. Maar heb je liever trek in een verse vis of toch liever Mexicaans. Ga je toch liever wokken of houd je liever van een salade het kan allemaal. Zo is er altijd wel iets wat iedereen lust. En dat is toch echt wel een heel fijn gevoel. 

Heb jij nou net als ons kinderen die echt geen 2 a 3 uur lang op een stoel stil kunnen zitten. Heel begrijpelijk en ook  hier aan is gedacht. Er is namelijk bij beide vestigingen een grote binnenspeeltuin gedeelte. En 1 groot voordeel het is geluids dicht dus je kan als ouders gewoon nog rustig aan tafel elkaar verstaan.

En doordat er maar 1 in en uitgang is kunnen de kinderen niet zo maar weg. Maar ook door de verschillende uitstralingen van de restaurants is het ook voor de kinderen makkelijker om de tafel terug te vinden. 

Snap

Na al het spelen en het eten van het voor en hoofd gerecht is het natuurlijk tijd voor het desert. En laten ze nou ook een dessert buffet hebben. Met heerlijke cupcakes, taartje, vers fruit, ijsjes en nog veel meer. 

Onze meiden vinden de suikerspin toch altijd wel een must als we naar het ABC restaurant gaan. Net als de milkshake. 

Bij de uitgang kom je langs het winkeltje waar je van knuffels tot shirts , kleurboeken en nog veel meer kan kopen. En ook staat er een assortiment aan snoepjes waar je op de weg naar buiten nog een snoepje kan pakken.

Snap

Voor ons is hert ABC restaurant echt een leuk uitstapje. Een gezellig uitje met lekker eten voor iedereen wel iets wat hij of zij lekker vind. En voor de kinderen een leuke speeltuin.

#Momlife_with_acnes 

#abcrestaurants 

1 jaar geleden

Wauw, wat een leuke tip zeg!