Snap
  • Vakantie dagje weg
  • gezin
  • schuldgevoel

Gek van schuldgevoel

Een tijdje geleden heb ik een blog gepost over dat ik niet werk door mijn insult. 

Natuurlijk is het niet zo dat ik helemaal niks meer kan en ik nog wel wil genieten van het leven. Nu ben ik een tijdje terug 2x een dagje uit geweest. 1 keer met een vriendin. En 1 keer samen met man lief, nora en haar opa en oma (toen dit nog toegestaan was). 

Na afloop heb ik weer dat enorme schuldgevoel nu welliswaar een andere maar of ik voel me schuldig dat ik niet werk en ook nog eens als ik toch een beetje probeer te genieten want ik heb het gevoel dat ik fout ben. 

Nou ben ik toch wel nieuwsgierig ben ik nou fout bezig of moet ik me dit zelf gunnen? 

Ps. Na zo’n dag ben ik wel weer totaal uitgeput

3 jaar geleden

Het gaat nog op en neer. Ben 3 maanden echt eruit geweest en sinds begin oktober langzaam uren opgebouwd. Werk nu wel weer hele diensten, maar met extra ondersteuning. En collega's proberen overdag de zwaardere zorgtaken te doen als ik werk. Ik werk alleen avonddienst omdat dat over het algemeen minder intensief is. Ik moet echt goed mijn rust pakken. Ik ben gewoon pechvogel waarbij hernia gewoon lang tijd nodig heeft om te genezen. gelukkig fijne leidinggevende en collega's. Dankzij hun kan ik weer werken.

3 jaar geleden

Dankjewel voor je reactie! Hopelijk gaat het nu wat beter met je! Ben blij dat ik dus niet de enige ben

3 jaar geleden

Gun het jezelf! Ik voelde me rot nadat ik met hernia met mijn gezin toch op vakantie ben gegaan in Nederland. De week daar heb ik halve week enorme terugval gehad. En eind van de week met nog steeds veel klachten terug naar huis. Toen ik dit met bedrijfsarts besprak zei hij: genieten met je gezin en mooie herinneringen maken is heel belangrijk. En dat dit al niet ging geeft al aan dat je nog niet kan werken. We spreken elkaar over 4 weken weer. Ik was zo blij met deze woorden. Dus geniet, geef het tijd🍀😘