Snap
  • Vakantie dagje weg
  • opvoeding
  • mamaplaats
  • familie
  • kraamweek
  • mamamel

Een paar dagen retraite bij familie.

We zijn op retraite.

Deze mama is erg moe en papa is alweer hard aan het werk. Tegenwoordig is er een goed vaderschapsverlof, maar alleen voor vaders in loondienst. Papa Fatih is ZZP'er en daar is nog geen sprake van een VaderschapsVerlofUitkering. Wordt tijd!! Enfin, gezien de man aan de andere kant van NL werkt en tevens naast mijn familie, zijn Ulay en ik meegegaan. Wat een feest, wat een verwennerij! Heerlijk vertoeven bij Opa en Oma. Ik doe wat minder luiers (lees: alleen 's nachts) en wordt heerlijk verwend. Mijn zus noemde het Kraamweek 2.0. En zo is het! En dan eind van de dag komt de man hier ook thuis en kunnen we met z'n drieën genieten en slapen. Anders zouden Ulay en ik alleen zijn in Arnhem ; vet saai en dan moeten we Fatih missen.

Mijn zus heeft 4 prachtige kindjes wie ook helemaal dol zijn van hun nieuwe neefje Ulay. Ik vind het erg fijn en belangrijk als ze met elkaar opgroeien; en dat zit nu al snor. Menig geknuffel en liefdevolle zorgen met en voor Ulay. Heel fijn om dat zo te zien. Als trotse tante ben ik nu ook trotse moeder en zijn de guppies van mijn zus een groot voorbeeld voor Ulay. Nog even wachten totdat hij ook mee kan spelen... tot dan maar vele kusjes en knuffels...

Liefs,

Mama Mel