Snap
  • Vakantie dagje weg
  • kinderen
  • vakantie
  • autoreis
  • reizen
  • Vliegen
  • Travel
  • met

Een helse vlucht met je kindje?

Vliegen.. de een vind het fantastisch en de ander zit liever 15 uur in de auto. Voor ons is en blijft het ontzettend lastig. Wij willen heel graag op vakantie dit jaar, lekker naar de zon in September/Oktober. Alleen de vraag waar gaan we heen? Wij houden van zon en zee, het liefst direct gelegen aan het strand en met een leuke boulevard. 

Spanje vinden we geweldig en ook Griekenland is altijd top! Alleen wil ik niet al te lang vliegen met deze kleine frummel. De Canarische eilanden vind ik dan ook best wel ver.. Wat zouden jullie aanraden? Toch om de zon op te zoeken in die tijd van het jaar richting de Canarische eilanden? Of is zuid Spanje ook nog lekker qua temperatuur? En de auto, vinden jullie dit een optie? Help deze mama haha!

4 jaar geleden

Wij hadden in oktober 3 jaar geleden ook nog bijna 30 graden in Valencia, ook Kroatië is vaak nog mooi en ook niet ver vliegen. Zelf vliegen we niet maar rijden we met een camper.

4 jaar geleden

Portugal, Algarve, prachtig. Wij zijn zelf naar Golden Club Cabanas geweest. Super fijn hotel/resort

4 jaar geleden

Tenerife, heerlijk warm, vriendelijke mensen, schoon land, leuke boulevard gezellig centrum erg kind vriendelijk. Vliegen valt onwijs mee. Wij nemen vaak ook stoelen met extra been ruimte kan je net wat meer. Wij boeken via airbnb appartement en losse vlucht houden niet zo van hotels.

4 jaar geleden

Andalusië! 2,5 uur vliegen... Prachtig daar! Wij zijn verslaafd geraakt... Wij vliegen op Malaga en gaan nu voor de 3e keer naar het gebied ten oosten van Malaga. Torrox/Nerja. Tip: boeken via BBNerja.com NLse eigenaren die altijd voor je klaarstaan, mocht er iets zijn. Kennen de weg en geven geweldig advies. Hebben huizen en appartementen in verschillende maten! ? Succes! Mocht je in het zuiden van NL wonen; vliegen met Brussels Airlines. Die zijn fantastisch met/voor kinderen (en niet duur!). En wat ik altijd doe, ff shoppen vooraf en wat goedkope nieuwe speeltjes halen voor in het vliegtuig!