Snap
  • Vakantie dagje weg
  • Fotoshoot
  • #spelen
  • #spontaan
  • #ongedwongen
  • #duinen

Een foto zegt meer dan duizend woorden♡

Ik heb al jaren een soort haat liefde verhouding met foto's. Nouja eigenlijk heb ik heel veel liefde voor foto's ik ben er dol op. 

Maar met haat liefde bedoel ik dat ik zo perfectionistisch ben dat eigenlijk alle foto's minimaal 5x zijn geschoten, zodat ik de beste kan kiezen.

Zo zijn foto's voor mij ook vaak toch wel "gemaakt". Je poseert, je maakt een selfie, het is wel spontaan maar zeker gemaakt.

Via instagram werd ik benaderd door manou van ik ben gewoon ik fotografie. Een leuke vlotte meid , met als passie foto's maken van kinderen en gezinnen ,maar dan niet "gemaakt" ,nee spontane foto's,  waarbij je kindje gewoon mag spelen, zichzelf kan zijn. Alles gebeurd zoals het gebeurd. Het moet vooral leuk zijn. 

Haar fotoshoots heten dan ook :

*buitenspelen of *binnenkijken

Ze vroeg of ik intresse had in 1 van deze shoots, en ik dacht dan ook meteen , dat is leuk , dat zijn wij niet gewend ,dus een super uitdaging.

Wij hebben gekozen voor de buitenspelen shoot. Lekker in de natuur.

We spraken 4juli in de ochtend af bij de loonse en drunense duinen, voor de buitenspelen shoot.We hadden natuurlijk wel ons best gedaan, om er mooi en gepast uit te zien met zijn 3.

Wat hadden we een geluk , het weer was fantastisch, en het is zo onwijs mooi daar, echt een plaatje de rust in de duinen. 

Bo moest wel erg wennen ze is niet zo van het zand, dus door een beetje speels met haar om te gaan kwam ze wel wat losser, vooral toen ze zag dat er ook mooie stokken en dennenappels voor het oprapen lagen. Ze speelde fijn, we liepen en sprongen met zijn 3 rond. En toen we kiekeboe achter de boomstammen speelde was het feest compleet. Geen gedwongen foto's gewoon hoe de situatie was. Het was heel erg fijn,  en ik dacht meteen het resultaat moet verbluffend worden dat kan niet anders.

Manou neemt ook de tijd voor een fotoshoot , eigenlijk hadden we 1,5 uur . Maar met een dreumes van toen 15maanden is dat best lang,  dus was het binnen een uur klaar. Vooral Bo vond het wel prima toen en dat was het ook. 

We spraken af dat ik binnen 2 weken de foto's zou krijgen en dat is gelukt. 

Benieuwd naar onze spontane speelse fotoshoot, zie foto's hier onder.

Heb je ook intresse in deze te gekke shoot neem dan een kijkje op :

www.ikbengewoonikfotografie.nl

Of bezoek haar instagram of facebook met ook de naam ik ben gewoon ik fotografie.

Wij zijn erg blij met de prachtige foto's, een herrinnering voor altijd!

Hebben jullie ook een mooie fotoshoot als gezin?

Liefs X Samantha  

www.instagram.nl/sammy_fashionandlifestyle 

Snap
Snap
Snap
4 jaar geleden

De foto’s zijn zo mooi geworden! En ik snap Bo wel hoor, ben zelf ook niet zo dol op zand hahaaa.. liefs Josine