Snap
  • Vakantie dagje weg
  • reizen
  • camper
  • reizenmetkinderen
  • camperreis

Een camperreis door Europa van 1 jaar lang, samen met ons gezin.

Één jaar lang kunnen jullie al onze avonturen volgen. We zullen genieten van al het moois wat Europa te bieden heeft.

I'm back! 

Al even niet meer geblogd via mamaplaats maar het word wel weer is tijd. Ik heb er zin in!

En om maar direct met de deur in huis te vallen, er komen hele leuke blogs aan! Hele avontuurlijke blogs ook, want… wij gaan 1 jaar lang rondreizen door Europa in onze camper!

1 jaar lang genieten van al het moois wat Europa te bieden heeft, 1 jaar lang samen met ons gezin. We gaan op zoek naar de mooiste plekjes, de leukste landen en het lekkerste eten.

Het afgelopen jaar hebben wij veel dingen mee gemaakt, we hebben een hele moeilijke tijd gehad en vonden het dus tijd om nu echt te gaan genieten. Doen wat we leuk vinden en vooral niks moeten. Tijd met elkaar en met ons gezin doorbrengen, ik heb er onwijs veel zin in en kan niet wachten tot het 1 november is want dan vertrekken wij. In welk lang we beginnen? Dat weten we nog niet. We gaan de zon achterna en volgen ons gevoel…

3 weken geleden hebben we onze camper gekocht en zijn ondertussen al een paar nachtjes weg geweest. Het was heerlijk! En onze lieve kat Nola? Zij gaat lekker met ons mee.

Benieuwd naar onze avonturen? Blijf me dan vooral volgen, ik zal ook veel delen over de voorbereidingen en alles wat erbij komt kijken.

1 jaar geleden

Super leuk om te lezen! Lief❤️

1 jaar geleden

Wat gaaf, heel benieuwd! Wij hebben altijd veel gereisd en in het buitenland gewoond, waar ook onze kinderen geboren zijn. Dromen over reis avonturen blijft! Leuk om jou te volgen 😁