Snap
  • Vakantie dagje weg
  • strand
  • Momlife
  • #tip
  • altijdtroep
  • mommyfriends.nl

Dagje strand

Wonen aan de kust en 25 graden, dat betekent tijd voor een dagje STRAND

Eindelijk het is zomer in Nederland, de temperatuur is heerlijk en de zon schijnt volop. Jaja we kunnen naar het strand. We bellen onze vriendjes en ook zij gaan de spullen pakken om mee te nemen.

Tja en dan komt het, wat neem je mee

Brood

Water

Handdoeken

Wat lekkers uiteraard

Zwemvestje

Zwemband

Emmer

Schepje

Pop

Speen

Zonnebrand

Knuffel

Enz enz enz

Hoe lang gingen we naar het strand?? Een midweek?

Oke maakt niet uit, dit hebben we nodig, het past in twee tassen en een schoudertas dus NO PROBLEMO, dit komt goed.

Met de auto rijden we naar onze vriendjes en ook zij hebben meerdere tassen mee. Hoeveel neem je wel niet mee is mijn goede grap (ben geen haar beter)

Het is een hele missie om de auto te parkeren en dan begint de zwaar tegenvallende klim naar het strand. Als professionele pakezels beginnen we de vol goede moed om halverwege half puffend, zwetend en alles behalve florissant neer te storten voor een eerste pauze. Na 6 pauzes komen we aan op een heerlijke plek en genieten van alles wat deze zomerdag te bieden heeft.

En dan….het onvermijdelijke….. de terugreis….ojaaaa kak, zand spullen ellende hups in de tassen. En daar gaan de moeders weer met hun hutkoffers en kroost.

Eenmaal aangekomen bij de auto is de conclusie dat het een fantastische dag was en dat we weer heel wat hebben geleerd in ons moederschap, een tip die iedere moeder moet weten.

SCHAF EEN OPVOUWBARE BOLDERKAR AAN

Of heb jij die al aangeschaft? Slimmerik!