Snap
  • bali
  • reizenmetkinderen
  • vakantiemetkinderen
  • wereldreis

Canggu, Bali: leukste restaurants met kinderen

Als je naar Bali reist met kleine kinderen, wil je dit blog lezen!

De leukste restaurants met kleine kinderen in Canggu, Bali

Heeeey, welkom bij een nieuwe blog! Ik ben Adriana (31 jaar), moeder van 2 kleine kinderen (4 & 2 jaar) en wij zijn net terug van onze wereldreis. Tijdens onze reis bezochten wij uitgebreid Bali. Als Mamaplaats expert reisblogger deel ik elke maand een nieuw blog met jullie. Vandaag geef ik jullie leuke tips over Canggu, Bali met kleine kinderen!


Laat ik voorop stellen dat er veel verschillende meningen zijn over Canggu. Waardoor je misschien twijfelt of je deze plek tijdens je rondreis Bali met kinderen wel moet bezoeken. Wij zijn zelfs 4 weken in Canggu geweest en ondanks dat ik een stranden liefhebber ben (en Canggu dus niet de mooiste stranden heeft) was dit 1 van mijn favoriete plekken! Voornamelijk door de andere gezinnen die wij daar tegenkwamen, de vibe, de kindvriendelijke hotspots (want er zijn er veel!). Je vindt er ook chaos en partypeople, maar wij zijn ochtendmensen waar de feestlui nog lang slaapt. En we bezochten ook plekken waar alle feestende mensen echt niet komen, haha (speeltuin bijv.). 

Ik schreef een uitgebreide Bali Moedersgids (100+ pagina's) incl. Whatsappgroep met moeders die naar Bali reizen met kinderen en 4 bonussen (bijv. vliegtips met kleine kinderen). De gids vind je op mijn website: https://bellasol.nl/products/rondreis-bali-momguide-met-kleine-kinderen . Maar ik deel in dit blog een aantal van mijn favoriete restaurants met speelplek als je met kleine kinderen naar Canggu, Bali reist.

Snap

www.bellasol.nl

1. Brekkie Bali (restaurant met indoor speelplek en nanny's)

Een geweldig restaurant voor ontbijt of lunch. Op zaterdag zijn er leuke workshops te volgen die door een school in Bali worden georganiseerd bij dit restaurant. Het eten is heerlijk. Zij hebben een indoor speelplek met nanny's (en airco). De speelplek is meer voor de wat kleinste (ook leuk met een baby), maar zeker goed te doen tot en met 5 jaar ongeveer. Mocht je de gids hebben, dan krijg je hier trouwens korting bij je eerste bezoek!

Snap

2. Mewali Seseh

Een plekje wat je zelf niet zo snel zal ontdekken, omdat het buiten het centrum van Canggu is. De rit ernaartoe vond ik alleen al prachtig, heerlijk geen gebouwen om je heen en veel (platte) rijstvelden. Je rijdt door het groen zo naar dit heerlijke restaurant heen. Geweldig voor een ontbijt of lunch ook. Het is er rustig en zeker niet toeristisch. Een speelhoek voor boven en beneden. Die is ook leuk voor kleine kinderen (tot en met 5/6 jaar ongeveer). 

Snap

3. Zwemmen en speeltuin voor kleine kinderen bij Joon Canggu

Een geweldig ander restaurant in Canggu, Bali tijdens je rondreis met kleine kinderen is Joon Canggu. Dit geweldige restaurant heeft een zwembad, speeltuin en heerlijk eten. Ons favoriete moment hier is het ontbijt, omdat het dan nog redelijk rustig is. Met kleine kinderen vermaak je je hier zeker makkelijk tijdens je ontbijt en lunch trouwens. Houdt er rekening mee dat de speeltuin in de zon staat, dus het kan warm worden. 

Snap

4. Heerlijke beachclub met kleine kinderen in Canggu: La Brisa

Deze beachclub is prachtig gestyled! Er zijn 2 zwembaden, met een ondiep gedeelte waar je kleintjes heerlijk kunnen spelen (neem zelf e.v.t. wat strand speelgoed mee). Het strand is niet geweldig vind ik persoonlijk (allemaal niet echt in Canggu, dan moet je in Uluwatu zijn, maar daarover een andere keer). De beachclub kan druk worden in de middag. Als je tussen 10:00 en 12:00 uur komt, dan is de minimumspend 50% van wat het in de middag is, dus zeker waard om ook hier lekker in de ochtend naartoe te gaan (extra tip: na je ontbijt bij Milk & Madu met speelplek). Op zondag vind je hier de bekende zondagsmarkt, dit kan erg druk zijn. Dus drop je partner met de kids lekker bij het zwembad en ga zelf even heerlijk shoppen!

Snap

5. Een geweldig waterpark voor kleine kinderen in Canggu, Bali - Splash Waterpark

Oke, dit is dan geen restaurant. Maar wel een topplek in Canggu als je reist met kleine kinderen door Bali. Dit is namelijk een klein waterpark, precies goed te doen met kleine kinderen. Onze 4jarige had hier de tijd van der leven. Je krijgt bedjes EN je kunt blijven liggen en eten/drinken bestellen. Elke donderdagavond is er outdoor cinema night (op het voetbalveld van Finns recreatieclub, het waterpark is onderdeel hiervan). Dit is super leuk om de dag met je kleine kinderen in Canggu mee af te sluiten. Wij vonden de goedkoopste tickets voor het waterpark via de app Klook. 

Snap

Over welk plekje op Bali wil jij de volgende keer meer weten? Vergeet niet als je plannen hebt of meer wilt weten om een kijkje te nemen op mijn website: www.bellasol.nl voor de Bali Moedersgids (100+ pagina's) en incl. Whatsappgroep met moeders die naar Bali reizen! Tot volgende keer weer.

2 maanden geleden

Bedankt voor het delen! ❤️