Snap
  • Vakantie dagje weg
  • vakantie
  • samen
  • missen
  • Bonusfamilie
  • #busje

35jarig huwelijksmidweek

Jeeej! Vakantie?

Jeeeej!

Vakantie staat om de hoek. De schoolvakantie is al begonnen en jeetje, wat val ik toch altijd in een gat. Moet mezelf echt meerdere malen per dag een schop onder mijn reet geven? jongens zijn bij hun vader sinds 2e paasdag en maandag mag ik de mannen weer ophalen om ze meteen mee te nemen op vakantie. 

Een spannende vakantie? mijn ouders zijn 35 jaar getrouwd en nemen mij, mijn vriend, de 5 jongens (helaas kan de 6e jongen door privé omstandigheden niet mee), mijn broertje en schoonzus mee.

Echt super! Maar ook spannend. Het wordt een vakantie met 2 busjes. Eentje voor de bagage en eentje voor de familie. Mijn vader heeft afgelopen december longkanker gehad en een hele afstand rijden lijkt ons niet zo een goed idee. 

We hebben er ontzettend veel zin in, ik geef mezelf nog wat schoppen onder mijn reet, vul mijn gaten van deze week zoveel mogelijk op met de was, de was, de was, de was en oh ja, nog eens de was?

En als alles dan geregeld is (heb nog 1 volledige dag) dan kunnen we gaan rijden.

De mannen hebben er zin in! Zowel mijn eigen jongens als de zoon van mijn vriend.... Die is al 6 weken aan het aftellen...

Ben ontzettend dankbaar met de mensen om mij heen, de kinderen, zowel die van mezelf als de bonus jongetjes?❤️( we gaan die kleine man missen, maar hopen op een toekomst waarin ook hij deel kan nemen aan dit soort activiteiten en uitstapjes.... ) mijn ouders die zowel mijn vriend als kids volledig omarmt en nu met zijn ‘allen’ voor het eerst op vakantie laten gaan? groot huis, veel badkamers, veel ruimte....

Ik ga weer doen wat ik moet doen, de was??