Snap
  • Vakantie dagje weg
  • reizen
  • reizenmetkinderen
  • travelblogger
  • reizenmetjongekinderen

2 maanden reizen met 4 kinderen

Niks spannends aan, dromen waarmaken!

Ik zit op kantoor en krijg een mailtje binnen. Het is een akkoord op een samenwerking die erg leuk is. Vooral financieel. Ik kan dan ook niet wachten om dit goede nieuws te delen met mijn man. Ik app hem: 'Tof he lief?! Dit geeft weer zoveel ruimte voor leuke dingen! Zullen we anders gewoon lekker twee maanden gaan reizen?' En hij appt al snel terug: 'Ja! Dat doen we' 

Wellicht een beetje impulsief. En op dat moment ook nog totaal niet doordacht. Maar leven zonder grenzen te voelen is wat ik wil. De vrijheid voelen van het écht zelf kunnen beslissen wat je wil doen in het leven. Twee maanden reizen. Past dat er wel in? 

Nou is twee maanden reizen op zich al een uitdaging. Maar met vier kinderen waarvan er twee leerplichtig zijn is het helemaal een uitdaging kan ik je vertellen. Waar gaan we dan heen? We kunnen gaan waar we willen! Australië? Europa? Amerika? We kiezen voor Amerika. Nog zoveel mooie dingen die we graag zouden willen zien met eigen ogen. Klinkt nog steeds een beetje impulsief he? Dat is het ook! En dat is het hele mooie aan deze reis. We hebben besloten NU te willen leven en niet over 10 jaar. Want waarom zouden we altijd maar willen wat de maatschappij voorstelt. Waarom niet buiten de lijntjes tekenen? Echt op avontuur! 

Dromen zijn er om waar te maken. We moeten immers zelf de slingers ophangen.

Vooral het regelen van school was het langste en grootste struikelblok. Toen dat eenmaal gelukt was kon het plannen gaan beginnen. We vliegen naar San Francisco. Waar we een camper hebben gehuurd en daarmee rijden we in een kleine 6 weken naar Miami. Vanuit daar vliegen we naar Curaçao om vervolgens daar nog twee weken in een prachtige villa op het Papagayo Beach Resort te verblijven. Wat een droom he? Ik heb ook nog weken lang het gevoel gehad alsof ik het over iemand anders had. Als ik iemand vertelde over ónze reis.

Maar het is toch echt wat we gaan doen. Eind dit jaar vliegen we nog naar de USA. Om avonturen te gaan beleven zoals nooit tevoren. Met onze vier prachtige kids. Die er allemaal net zoveel zin in hebben als wij. En weetje waar ik misschien nog wel het meest naar uit kijk? Het twee maanden lang 24/7 tijd doorbrengen met de mensen waar ik het allermeest van hou.  Op de planning staat het bezoeken van verschillende National Parken en het bezoeken van Las Vegas. Disney bezoeken op de verjaardag van Vic en eindeloos lang over stranden wandelen. Er hangt dan ook al maanden een grote landkaart van Amerika op de prikbord wand. Waar langzaam steeds meer vlaggetjes in kwamen. Zo stippelde we de route uit. Sommige werden er weer uit gehaald en andere werden bestippeld tot MUST. Het wandelen bij de Grand Canon. Sneeuw zien in Aspen. Onze ogen uitkijken bij White Sands. Deze reis wordt fan-tas-tisch!

En wil je al een klein geheimpje weten? Deze reis wordt opgenomen als een vlog serie! Dus ook jij kan onze avonturen gaan volgen.

Liefs, Sanne  

Snap
1 jaar geleden

Ik ben heel benieuwd hoe je dit hebt kunnen regelen met school. Zou je dit kunnen delen? Hier een reislustig stel met ook leerplichtige kids en lopen echt tegen die verplichting aan

1 jaar geleden

Wat leuk!! Ben heel benieuwd naar de vlogs.