Snap
  • slaap
  • slaap volwassenen
  • cursus
  • Meer slaap

Ik werd heel erg raar aangekeken

Slapen bij volwassenen

Een paar weken geleden gaf ik aan een groep volwassenen een cursus over slapen bij volwassenen. Want naast slaapcoach voor jonge kinderen ben ik ook slaapcoach voor volwassen.

Ik vertelde daar dat ik iedere avond rond 21 uur naar boven ga om te gaan slapen. Ik werd toen heel erg raar aangekeken. Negen uur al!! Ja om negen uur al.

Om 21.00 merk ik dat ik moe word. De melatonine wordt bij mij aangemaakt. Tijd om te gaan slapen dus! Ik volg een kort bedtijdritueel zodat mijn hersenen ook weten 'hé het is tijd om te gaan slapen'. Ook om mijn bedtijdritueel word ik trouwens vaak uitgelachen. Ik doe altijd een sudoku voordat ik ga slapen, zelfs als ik van een feestje af kom. Maar anders slaap ik niet..

Daarna kan ik heerlijk in slaap vallen. En slaap ik totdat een van de twee kinderen wakker is. En ik weet niet wat het is. Maar vaak slaapt een van de twee wel wat langer maar nooit besluiten ze samen om wat langer te slapen. Herkenbaar?

Als slaapcoach weet ik wat ik precies kan doen om goed te slapen en voorkom ik dat ik oververmoeid raak. Zelfs met 2 jonge kinderen! Slaap is bij mij heilig. Want met te weinig slaap word ik er geen leuker mens/moeder op en krijg ik veel minder werk verzet.

Wil jij leren hoe jij goed kan slapen? Wat de dingen zijn die jij kunt doen waardoor je beter gaat slapen en de volgende dag uitgerust wakker wordt? Volg dan de cursus, slapen bij volwassenen voor slechts 19,-

https://allesvoorouders.membirds.com/checkout/cursus-slapen-voor-volwassenen 

Liefs Roos 

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Roos?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.