Snap
  • Kind
  • moederschap
  • ouderschap
  • #zindelijkheid
  • #zindelijkheidstraining

Zindelijk worden of toch nog niet…

Hoe trots ik ben..? Heel trots!!

Al vroeg had Bo veel interesse in de wc, super leuk vond ze het en als ze per toeval dan ook op de wc plast wat was ze trots dan!

Meerder keren heb ik dus al periodes met haar gehad dat we druk met de wc waren, steeds tevergeefs want ze was er gewoon nog niet klaar voor. Nu had ik een aantal weken geleden bedacht dat we het serieus gingen aanpakken. Stickers als beloning en een papier in de wc opgehangen dat als ze 10x iets op de wc had gedaan ze een cadeautje mocht uitzoeken in de winkel. 

Eerste week had ze nul interesse in mijn idee. Zo balen dit dacht ik haha. Maar… Opeens daar was het! Mama! Bo plas! En ja hoor ze stopte haar plas en liet het weer lopen toen ik haar direct op de wc zette. Hoe trots was ik! En zij ook!

Nu meer dan 10x op de wc en een cadeau verder, gestopt met de beloningskalender, nog wel stickers, maar al meerdere dagen met 1 luier op een dag voor de ongelukjes. Ik ben zo trots!! Hopelijk houd ze dit vol en is ze over een paar weken zindelijk!

Ik ben ook zo benieuwd hoe dit bij jullie ging of gaat! Want dit is echt weer zo een gevalletje… waar doe je goed aan en/of hoe moet je dit doen? Haha

Let me know!!

Liefs