Snap
  • Kind
  • Babyspullen

Wow..nog maar net binnen...en...GEWONNEN

Zomaar win ik vandaag een kinderwagen Easywalker Mosey, wat een verrassing!!

Nog maar een klein poosje 'loop' ik hier rond, ik lees, ontdek en ben onder de indruk van alles wat hier geschreven en gedeeld wordt. Vandaag logde ik ook even weer in en zag de win actie voor de easywalker. Wat een leuke kinderwagen...zou ik een gokje wagen? Ik kan natuurlijk altijd even meedoen,winnen doe ik nooit. Ik schreef waarom wij de Easywalker Mosey moesten winnen en ging verder met de dingen die ik op een dag tegen kom. De wasmachine even aanzetten, was ophangen, mijn zoontje van ruim vijf maanden uit bed halen en voeden. Een genietmoment dat ik hem nog steeds zelf mag voeden (na een hele lastige start, maar daarover meer in een andere blog) Aan het einde vd middag had ik de meiden van school gehaald en checkt achteloos mijn mail. "Gefeliciteerd, jij bent de winnaar" Ik dacht nog "Jaja en wat moet ik daar dan nog voor doen" Maar nee hoor ik had echt gewonnen! Een prachtige kinderwagen. Wat is dat leuk!!! We gaan er heerlijk mee wandelen met onze kleine man.....er volgens vast nog wel foto's als de wagen is binnengekomen. Hij komt pas in oktober...dus nog eventjes geduld.

Foto is van onze zoon tijdens onze vakantie in de 'oude' kinderwagen ;)

9 jaar geleden

Janneke, ik heb hem al een aantal weken in gebruik en er zat geen voetenzak bij. Ik heb er een universele voetenzak in en dat werkt prima. Ik had alleen een gaatje in de zonnekap maar deze werd zonder gedoe gewoon omgeruild! Prima service van easywalker!

9 jaar geleden

Geficiteerd! Super gaaf! Ik mag hem gaan testen voor mamaplaats en daarna mag ik hem houden :) ben ook zo blij! Ben benieuwd wanneer ik hem ontvang! En of er een voetenzak bij zit!! Weet jij al meer?

9 jaar geleden

Super leuk! Gefeliciteerd! Mijn easywálker mosey (niet gewonnen maar gewoon gekocht) komt binnenkort ook binnen, tot die tijd heb ik een leen wagen de easywalker mini, die trouwens ook prima is. Ik ben ook erg benieuwd hoe die is. Een vriendin van mij werkt voor Easywalker, erg fijn merk!

9 jaar geleden

Geniet ervan!!! Mooie prijs