Snap
  • Kind
  • hansaplast
  • mamaplaatscollab
  • ad
  • hansaplastwondverzorging

Wondjes verzorgen doe je zo!

Wondjes verzorgen met de producten van Hansaplast doe je zo.

Boys will be boys

Ik heb een zoon van 5 en een dochter van 2. Met mijn zoon van 5 heb ik echt al de nodige ongelukjes mee mogen maken. Want ja, hij zit niet stil en alles moet maar snel en is een wedstrijd. Dan is het niet heel raar dat er regelmatig ongelukjes gebeuren. Van ongelukken krijg je wondjes en wondjes moeten worden verzorgd. Het kwam dus goed van pas dat wij de producten van Hansaplast mochten testen. 

Wondhelende producten

Snap

Wond spray

Als je kind een wondje heeft, dan is de eerste stap die je neemt de wond te reinigen tegen vuil en bacteriën. Om te voorkomen dat er infecties voorkomen, spray je na de reiniging de wondspray van Hansaplast op de wond.

Pleisters

De pleisters van Hansaplast kennen we volgens mij allemaal wel. Of het nou de neutrale pleisters zijn of de verschillende pleisters met de euke plaatjes erop. We hebben ze volgens mij allemaal wel in huis (gehad). Wij testte de pleisters met de (wilde) dieren. De kinderen werden hier meteen vrolijk van! Pleisters plak je op een gereinigde wond, om er voor te zorgen dat de wond wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor kan de wond rustig genezen. Onthoud wel dat je de pleister dagelijks dient te vervangen.

Snap

Wondhelende zalf

Gebruik de wondhelende zalf om de wond een handje te helpen bij de genezing. Deze zalf helpt de wond niet alleen te genezen, maar het risico op littekens wordt hiermee ook verminderd. Breng het regelmatig dun aan en indien nodig plak je er een pleister overheen. 

Wat vind ik er nou echt van?

Ik vind deze producten heel handig. Ik heb nu al meerdere keren meegemaakt dat ik er van baalde dat ik de producten niet bij mij had. En geloof mij, dat zegt echt wat. Want als ik de producten echt niets vond, dan had ik er helemaal niet aan gedacht!

Hoe verzorg jij de wondjes van je kind(eren)? Ik ben wel benieuwd of je nu ook deze producten gaat uitproberen!

Liefs, 

Nova