Snap
  • Kind
  • speelgoed
  • mamaplaats
  • spelen
  • poppenhuis
  • jongensspeelgoed

Wie denkt dat poppenhuizen alleen maar voor meisjes zijn... Heeft het goed mis.

Een poppenhuis is een perfect kado voor zowel meisjes als jongens

Zeg nou zelf niet alleen je kids vinden dit super leuk.. Maar jij zelf toch ook?  Een poppenhuis wie had dit zelf vroeger ook niet... En wie denkt dat poppenhuizen alleen voor meisjes zijn heeft het goed mis! Want kijk nou eens even naar dit poppenhuis... Vol met leuke details en mooie neutrale kleuren. Een perfecte eye catcher alleen al in de slaapkamer voor jouw kids! Maar niet alleen leuk voor het oog nee ook super leuk om mee te spelen. 

De doos stodn al een paar dagen in de gang... Maar het weer was veel te warm vond ik om het direct uit te pakken en op te zetten.... Tot gister avond ik kon echt niet meer wachten en wilde dat gezichtje van Levi wel eens zien als hij uit bed kwam en de verassing stond klaar... Dus met zweet op het voorhoofd in een verhitte kamer (26.5graden) zat ik een poppenhuis in elkaar te zetten, ach alles voor je kind (en een beetje voor jezelf)  Toch?! En daar was hij dan... Nog leuker dan gedacht! Kijk al die details en de inrichting van dit poppenhuis.

 Hij is leuk toch?! Dit is zo'n poppenhuis waar je stiekem zelf als moeder ook nog mee wil spelen hihi. Nou en het was een verassing hoor de volgende ochtend! Levi kwam uit bed en was heeeel enthousiast hij heeft er gelijk een hele poos mee gespeeld en zijn fantasie gaat er op los. Dus twijfel je om een poppenhuis voor je zoontje te kopen omdat je dit echt iets voor meisjes vind? Totaal niet nodig! Mijn jongens (ook Xavi maar die is er nog te klein voor) vinden het fantastisch. 

Dit poppenhuis is van https://www.petiteamelie.nl/houten-poppenhuis-amelie.html?___store=nl&gclid=CjwKCAjw1K75BRAEEiwAd41h1D73mCMqE34_JvS3KvCivsC-V2kiPdqGrRkER6rT1myWBZcXJmMkDxoCscAQAvD_BwE

Wat vind jij kan een poppenhuis ook voor jongens? Of heb jij al een poppenhuis voor je jongens? Ik hoor graag jullie meningen! 

Snap
Snap
Snap
Snap
3 jaar geleden

Wat een leuke zeg!!! Ja vind ik ook 😃 net zoals eeb keukentje of poppenwagen 😊