• Kind
  • Fotomodel
  • jaar
  • 10
  • Tylane
  • Blondeau

Wereldberoemd fotomodel op 10 jaar..!

Thylane Blondeau

Tien jaar is ze en nu al fotomodel. Thylane Blondeau, heeft de mode wereld op stelten gezet. Het jonge fotomodel mocht in tijdschriften zoals de Vogue staan en heeft nu al een indrukwekkende portfolio.

Dat het jonge meisje talent heeft blijkt wel uit de vele foto’s van haar op internet. De laatste dagen wordt er veel geschreven over Thylane.  Met een opgemaakt gezicht, knalrode lippen, stiletto’s en miniatuur versie van vrouwen outfits staat ze soms op foto’s.

Je begrijpt natuurlijk dat hier wel veel kritiek op is. In de modewereld komt het wel eens vaker voor dat meisjes van een jaar of 14 al op het catwalk mogen staan. Maar dat een tien jarig meisje nu al zo populair is, is zelfs voor de modewereld onbekend. Critici zeggen bijvoorbeeld dat haar jeugd op deze manier wordt afgenomen of dat het ideale beeld van de vrouw nu nog extra onrealistisch wordt, als ook kleine meisjes in vrouwentijdschriften poseren. Anderen zien dit meer als een leuke hobby voor het meisje.

Zou jij je eigen kindje ook toelaten om dit te doen ?

 

12 jaar geleden

Ik vind het zo zonde als ik dit lees, ik snap dat het allemaal heel spannend is want welk meisje wilt er nou geen ''topmodel'' zijn.. maar kinderen van deze leeftijd horen gewoon lekker buiten te spelen en zich druk te maken over schoolwerk ipv hoe dun ze zijn. Een keertje poseren voor een leuk kindermerk oke, maar stiletto's en knalrode lippenstift gaat mij ook iets te ver.