Snap
  • Kind
  • Gezond

We gaan weer "logeren".

Ik zou eigenlijk pas aan het einde van de dag een telefoontje krijgen van de kinderarts, maar ik werd zonet al gebeld, Change of plans!

Komende woensdag krijgt J. een darmonderzoek (gelukkig onder narcose dus hij zal er niet veel van merken).

Maar ze zouden in eerste instantie alleen van boven bekijken, dus een slangetje via de mond naar binnen en dan maag, dunne darm en twaalf vingerige darm onderzoeken.. Uit de ontlasting bleek een ontstekingswaarde, dus ze willen nu ook de dikke darm onderzoeken (dus een slangetje v.a de onderkant)...

allemaal niet zo prettig natuurlijk, maar gelukkig zijn deze 2 onderzoeken tegelijk, dus hij hoeft er niet nog een keer voor terug. Dan zullen we hopelijk weten hoe en wat. Ze dachten eerst aan coeliakie, maar uit het bloedonderzoek blijkt dat niet goed naar voren te komen, dus het is niet waarschijnlijk dat het dat is... Maar dat zal blijken uit het onderzoek.

Een dag van te voren mogen we ons al gaan melden in het ziekenhuis en dan moeten we een nacht blijven omdat de darm leeg moet en bij kinderen onder de 5 jaar moet dit in het ziekenhuis.. dus we gaan weer gezellig een nachtje logeren in het ziekenhuis.. De mannetjes zijn nog nooit een nacht zonder hun moeder geweest en nu de 2 jongsten al 2 nachten in een maand tijd... J. kan lekker spelen in de speelkamer, dat scheelt weer... en tsja.. ik kom de nacht uiteindelijk ook wel weer door. Hopelijk slapen we er nog een beetje goed.. en om het dan maar van de positieve kant te bekijken.. dan heb ik tenminste geen nachtvoeding ;-)

Hopelijk kunnen we snel weer het normale ritme op pakken..

Terwijl ik dit schrijf wordt ik opnieuw gebeld... Morgen 11 uur melden in het ziekenhuis..

9 jaar geleden

Sterkte!

9 jaar geleden

Heel veel sterkte, hopelijk komt er wat uit.