Snap
  • Kind
  • mama
  • waterwratjes
  • action
  • ellende
  • allesvoormenkleinmeisje

WATERWRATJES 🤬

De eindeloze ellende van deze rot bultjes! En de GOUDE OPLOSSING!!!!

Hi girls,

Bijna een jaar geleden kreeg Lux, 1 miezerig waterwratje op haar rugje. Zal wel overgaan dachten wij, nou daar kwamen we even bedrogen uit! Het werden er steeds meer tot ze er op den duur wel 70 van had. Heel haar rug, buik en achterbenen zaten vol. Naast het feit dat het er niet echt fris uit zag, was het ook nog eens ontzettend vervelend door de jeuk en de pijn. 

LET OP! 

DIT KAN ALS SCHOKKEND WORDEN ERVAREN🤣🤯

Ja dan ga je googelen-> zinkzalf, zemel bad, menthol, teatree olie, tandpasta, sudocreme, talkpoeder, purol. Alles hebben we er op gesmeerd, maar ipv dat ze verdwenen kwamen er iedere dag meer bij. Dan maar naar de huis arts. Die kwam met de uitspraak “gaat vanzelf wel over” O God mensen je had mijn gezicht niet willen zien toen ze dat zei! Met ons huilend meisje terug de auto in. Tientallen pleisters gingen er door heen, want die rot dingen knapte ook nog eens kapot om de haverklap. Toch maar weer naar de huisarts, die kwam met een antibiotica zalf voor als ze open waren gesprongen. Dat pikte vreselijk en deed eigenlijk niets. 

Ten einde raad .....

Maaar toen , tijdens een laatste internet afstruin poging vond ik daar een tip die we nog niet hadden geprobeerd. Slakkenslijm gel van je gelooft het niet de Action. Snel maakte we een afspraak, vorige week maandag. Als een malle zijn we gaan smeren, iedere keer dat het was opgedroogd hup nog een laag. 2 potjes in een week. En jawel lieve mensen de vlag kan uit. Miss Lux heeft nog maar 2 van de 70 waterwratjes over in 1 week tijd! Zelf denkt ze dat haar “Hocus pocus oei waterwrat doei” spreuk de doorslag heeft gegeven en wij laten dat lekker zo!

 Hoera lang leve de f*king Action🥳🥂

Kom maar op met dat mooie weer, Lux kan weer in een zwembroekie door de tuin😍

Proost🍷 

Update: action gaan ze uit assortiment dus bij deze link voor de zelfde gel bij bol.com https://www.bol.com/nl/p/slakkengel-littekencreme/9200000098797371/?bltgh=kBP61VmH49u1nwD1gh9B0w.2_36.37.ProductImage

's avatar
1 jaar geleden

Pff bij zitten er nu middenin, 40 waterwratjes in haar rechter knieholte. En t worden er alleen maar meer ipv minder. Heb vandaag slakkengel gehaald. Nu duimen dat dit eindelijk helpt!

Het Mama Dagboek's avatar
3 jaar geleden

Thanks voor de tip!! Hier ook een kleintje met parelwratjes in de plooi van zijn elleboogje. En ook hier advies van de dokter "afwachten, verdwijnt vanzelf". Als ze onstoken waren of open gingen hielp fucidine-zalf wel. Ik las laatst wel ergens dat je door het bijgeven van een bepaalde siroop voor een betere weerstand er ook voor kon zorgen dat ze binnen de maand weg waren. Maar voor de overgebleven wratjes toch ook maar eens de slakkengel proberen.

Loes1991 's avatar
3 jaar geleden

Goed om te weten, mijn dochter had ook wratjes alleen had zij er zover wij weten geen last van. Het werden er steeds meer! Bij haar zijn ze weg gegaan door smeren met borstvoedings crème, na een paar dagen vallen ze eraf. Het stinkt maar ik was blij want veel middelen zijn nog niet geschikt onder de 2 jaar en smeer ik ook liever niet.

Imoan's avatar
3 jaar geleden

Ook alle huismiddeltjes en drogist middelen geprobeerd.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mama & Miss. Lux?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.