Snap
  • Kind
  • zoektocht
  • hetbestevoormijnkind

Wat is nou het beste voor mijn kind?

Als ouder zijne, wil je niets liever dan het beste voor je kind toch? Maar wat nou als dit voor je gevoel niet zo simpel lijkt als dat het is?

Na een lange tijd geen blog meer geplaatst te hebben vondt ik het weer tijd voor een back up!

Eerder plaatste ik al berichten  over mijn oudste dochter, waarmee we in een revalidatie traject zitten met de therapie die zij momenteel nodig heeft, in die tussentijd heeft ze vooruitgang hebben, in spraak en motoriek, maar zien we vaak ook nog een terugval, zoals laatst toen ze ergens op een klimrek wilde klimmen. Waar ze eerst nog zo trots op was dat ze het eindelijk kon, zonder hulp te vragen, durfde ze het nu ineens niet meer.. haar angst, staat haar vaak in de weg en ook het stukje zelfvertrouwen, hoe hard we haar ook aanmoedigen! 

Dit jaar wordt ze 6 en school maakt een hoop beloftes, dat ze er alles aan zullen doen om er maar voor te zorgen dat ze haar zullen helpen en aanmoedigen waarbij nodig, helaas zien maar horen we vooral hier tot nu toe nog weinig van terug.. Wel heb ik laatst een goed gesprek gehad op school, en ook gevoel uitgesproken, dit deed me goed! Hopelijk levert dit ook resultaat op!

Aankomende maandag staat er een groot online overleg gepland, waarbij iedereen zover aanwezig is die momenteel betrokken is binnen de therapie, maar ook school zou hier bij aanwezig zijn, zodat ook zij van een andere kant horen wat er allemaal gedaan  wordt.. 

Ik zie de dagen dat ik mijn dochter naar school of therapie breng, dat ze dit graag doet, maar op de momenten dat ze er klaar mee is komt de vermoeidheid en soms ook het stukje overprikkeld zijn weer naar boven!

Diagnoses zijn nog steeds niet gesteld behalve hypermobiliteit. Vaak twijfel ik aan mijzelf of ik niet overdrijf met mijn zorgen, of dat ik het maar los moet laten en wel zie waar we uiteindelijk samen in terecht komen..

Ik wil het beste voor mijn dochter en zou er alles aan doen om haar te motiveren en aan te blijven moedigen waarbij nodig!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Saskia 1990?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.