Snap
  • Kind

Wat is het toch stil!

Als het verdacht stil is, zou ik toch maar even gaan kijken. Gewoon, om er zeker van te zijn..

"Mama? Mag deze pot open?" Ik weet niet om welke pot en kan het helaas ook niet zien, maar omdat mijn zoon dit vraagt zeg ik al automatisch nee.

Hij antwoord met een "ok" en de kwestie is voor mij afgedaan.

Mijn dochter zit namelijk net rustig bij mij op schoot haar flesje te drinken en ik wil haar nu niet onderbreken.

Als mijn dochter een paar minuten later klaar is, ben ik de vraag alweer vergeten. Het is lekker rustig in de eetkamer. Een belletje begint te rinkelen. Het is eigenlijk iets te rustig.

Ik loop met mijn dochter de hoek om en heel snel zie ik nog een witte vinger achter de rugleuning verdwijnen. De pot sudocrem staat open op tafel. 

"Wat ben je aan het doen? Vraag ik, maar als ik bij hem ben is de vraag echter overbodig.

"Aan het smeren mama!"

 

7 jaar geleden

Hahaha oeps.....bekend verhaal en dan is het wel rotspul als het op plekken zit waar het niet hoord....zo heeft de dochter van mijn man ooit een pot vaseline in handen gekregen en mee naar boven gesmokkeld naar de slaapkamer die net een week ervoor opnieuw geschilderd was,madam had beide handen volgepakt met vaseline en heeft op haar dooie gemak dit over de muur heen gesmeerd (1m2 vol), jaren later komt de vaseline nog steeds door de nieuwe laag verf heen.

7 jaar geleden

Zo herkenbaar..maar die vanmij had haar viltstiften meegesneakt naar haar kamer. Bed en tafeltje zijn schittterend tekenmateriaal zo bleek????

7 jaar geleden

Stil is zelden goed weet ik ook uit eigen ervaring... Ik kreeg dat door toen zoonlief heel rustig speelde, dacht ik, en toen caviakeutels bleek te eten... Oeps...

7 jaar geleden

Het is mij keer overkomen dat me zoon een mini potje sudo die bijna half leeg was aan het opeten was, ik was in alle toeren , na bellen met de huisarts en die wisten niet eens als het kwaad kon dus na uitzoeken kreeg ik het verlossende telefoontje dat het niet erg was hij kon aan de diarree komen of braak neigingen krijgen ... zucht