Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Was het altijd maar zondag..

Zondag... Echt een dag om eens lekker te genieten en eens onbeschaamd niets te doen. Tot voor kort deed ik het grote poetswerk altijd op de zondag, maar daar ben ik sinds een aantal maanden wel van af gestapt. Het grote poetswerk wordt nu doordeweeks gedaan.

Zondag... Echt een dag om eens lekker te genieten en eens onbeschaamd niets te doen. Tot voor kort deed ik het grote poetswerk altijd op de zondag, maar daar ben ik sinds een aantal maanden wel van af gestapt. Het grote poetswerk wordt nu doordeweeks gedaan. Weliswaar met een licht schuldgevoel tegenover de jongste die die ochtend dan wel wat minder aandacht krijgt, maar ik ben van mening dat kinderen vanaf een jaar of 2 a 3 zich ook weleens zelf moeten kunnen vermaken en bovendien helpt ze af en toe fanatiek mee. Het resultaat is behalve natuurlijk een schoon huis, ook een lekkere rustige zondag.

Alhoewel echt uitslapen er bij ons niet in zit, is de zondagochtend altijd lekker om even bij te komen. De kinderen kruipen bij ons in bed en kijken tv, terwijl wij soms nog even wegdoezelen. Daarna gaat papa sporten om vervolgens samen in badjas te ontbijten. Rond die tijd komt ook de vraag naar boven:''wat zullen we vandaag eens gaan doen?" Het antwoord hangt behalve van ons zelf, vooral af van het weer. De laatste weken was het vies koud en dus keken we knus filmpjes met zijn viertjes en deden Memory.

Vandaag lijkt het eindelijk weer eens een mooie zondag. Het is dik na de middag inmiddels. Tijd om ons aan te gaan kleden: we gaan lekker een frisse neus halen en rennen in het bos!

Hoe ziet jullie zondag er uit?

11 jaar geleden

Bedankt, gaat al wel een beetje beter met haar, maar ze wil nog niet lopen en steeds als ze het probeert hinkt ze. Echt wel sneu, maar gaat al een stuk beter.

11 jaar geleden

Ahh zielig! BETERSCHAP!

11 jaar geleden

Ach, wat zielig! Beterschap voor de kleine meid.

11 jaar geleden

Als het zulk weer is als gisteren dan wil ik wel erg graag naar het strand of naar duin, dat zouden we gisteren ook gaan doen. Helaas liep het alles anders. Mijn kleine meid van anderhalf zwikte door haar enkel en kon er niet meer op staan. Wij zaten dus bij de huisartsenpost... Gekneusde enkel, arme meid.