Snap
  • Kind

WANNEER JE DOCHTER BUITENGESLOTEN WORDT vervolg

Na het gesprek met de juf en betreffende meisjes, het weekend en de eerste dagen na het gesprek op school

vrijdag was zoals afgesproken de dag dat mijn dochter met de betreffende dametjes om tafel zou gaan onder begeleiding van de juf. 

Nadat zowel mijn dochter als ik er de hele nacht van wakker hebben gelegen gaat zij licht nerveus, maar toch ook wel zeker van haar kunnen naar school (volgens mijn man, ik moest werken). Ik had nog even een briefje voor haar geschreven als hart onder de riem. En voor mijn kleine ventje ook zodat hij geen reden had jaloers te zijn. 

Eind van de ochtend was het gesprek,volgens juf heeft zij goed kunnen verwoorden wat ze op haar hart heeft,waar ze bang voor was en waar het volgens haar aan lag. 

Mijn dochter vertelde na school datzelfde maar ook dat haar gevoel klopte dat haar vriendinnetje bang was dat ze haar schoolmaatjes kwijt zou raken nu mijn dochter erbij gekomen is.

Dus dat meisje was gewoon net als mijn dochter onzeker. We wachten het af..

Zaterdag hadden de dames sportwedstrijdje en smiddags samen lopen voor de clubactie, alles leuk en gezellig zoals was voordat mijn dochter in de klas kwam. Maandag en dinsdag heeft mijn dochter heel leuk met de meisjes kunnen spelen.

Wij weten dat 2 dagen succes op school niet gelijk is dat de problemen opgelost zijn maar het zijn goede vooruitzichten. 

Ik ben gelukkig en mijn dochter heeft er alle vertrouwen in dat het goed komt.

6 jaar geleden

Hopelijk blijft het goed gaan! Knap hoe je er in staat, sturen maar niet overnemen!

6 jaar geleden

Fijn om te lezen dat de meisjes samen proberen er uit te komen...