Snap
  • Kind

Wanneer cliché waarheid wordt

Wanneer je "kleine" baby ineens bijna 1 is. Wanneer het cliché van wat gaat de tijd toch ontzettend snel ineens waar blijkt te zijn!

Ineens is de eerste verjaardag van je kleine in aangebroken. Als iemand zegt "geniet er maar van de tijd gaat zo snel , voordat je het weet zijn ze groot" dacht ik altijd weet je het zal allemaal wel mee vallen. Eerst zien dan geloven. 

Maar serieus het lijkt wel een half jaar geleden dat de kleine geboren is en ineens ben je een cadeau aan het kopen voor haar eerste verjaardag en denk je serieus is mijn kleine meid al bijna 1? 

Mevrouw loopt al de hele dag rondjes om de tafel en laat zichzelf meerdere malen gewoon los waarna ze zo'n 10 seconden los staat voordat  ze door heeft misschien moet ik mijzelf vasthouden.  Haar ontwikkeling lijkt wel elke dag een sprongetje te maken en dat is dan ook te merken aan haar slapen. S' nachts weer even wakker worden en altijd haar zin willen krijgen. 

Maar oh echt wat is het een klein pretbekje,  wat een onwijze lol brengt ze teweeg bij ons. Maar nee een baby is het toch al echt niet meer. Die fase is wel echt voorbij. De kleine meid wordt 17 mei gewoon 1 jaar!! .........Toch zal ze voor papa en mama altijd onze kleine meid zijn !! (Dan gewoon net iets groter en wijzer) 

9 jaar geleden

Tijd gaat echt snel. Té snel als je het mij vraagt. Dus blijven we maar extra genieten van de tijd dat ze nog klein zijn :)

9 jaar geleden

Heel erg herkenbaar!! :) Cliché, maar zo waar... het gaat echt snel!