Snap
  • Kind
  • samenspelen
  • Trotseouder
  • Vormjefantasie
  • Playdoh
  • Samenontdekken

Vorm je fantasie met Play Doh!

Iedereen kent de leuke play sets van Play Doh wel. Je hebt er waarschijnlijk zelf mee gespeeld als kind of je eigen kindje gaat er soms mee aan de slag. Maar deze keer gingen we echt terug naar de basics. Je kindje en zijn/haar fantasie vs de klei. En wat was ik aangenaam verrast door dit avontuur! Ik heb de foto's op volgorde gezet zodat je het hele verhaal wat kan meevolgen. Kijk en lees je?

Als eerste wilde Lex graag zelf de potjes openen, eens open moest alles mooi op een rijtje om vervolgens met een kracht geplet te worden onder zijn vuist.

Toen werd er van de groene klei een worst gedraaid en zei hij: "kijk mama een snorretje" en plaatste het onder zijn neus. Natuurlijk moest mama ook even passen ;-)

Daarna wilde hij een groen masker zoals de hulk en plette de groene klei en vroeg lief aan me of ik 2 gaatjes voor zijn ogen kon maken, natuurlijk kind.

Toen werd het tijd voor het echte werk, hij ging echt zelf iets creëren! Hij vond het zelfs precies een beetje spannend.

Hoopje op hoopje op hoopje. En telkens werden er opnieuw 2 oogjes in gedrukt. Op het einde vulde hij ze op met roze klei. "kijk mama! Een monster mannetje, voor papa !" (natuurlijk ?) Maar wat was hij fier! En niet alleen hij, maar mama ook ?

Leuk om te zien dat er zoveel vrij komt bij gewoon een paar potjes klei. Ik zou zeggen probeer het zelf met je kindje ook eens en laat in de reactie weten hoe jullie avontuur verliep!

Liefs

Shanah