Snap
  • Kind
  • Gezond

Verloop van vandaag .

In alle drukte proberen onze rust te vinden is niet gemakkelijk! Lieve Yurre , ik mis je zo :-(

deze morgen vroeg stonden ze hier al in kamer om Yfeke te komen halen , ze krijgt tot zondag een holter(hartje). Ik zelf ben meegegaan in mijn pyjama , want je kent mij ...ik laat ze zeker niet alleen !! Ondertussen kwam Yorim ook en hebben we samen meegeweest ..we hebben vandaag 3 artsen gezien , ze hebben vandaag ook allemaal samen gezeten in overleg . Ons meisje mag niet Meer naar huis torn ze hier Een aanval gehad heeft , zo gaan ze kunnen zien wat haar hartje juist allemaal doet ..yfe was vandaag echt pittig, ze mag amper haar bedje uit met al de kabeltjes,gelukkige mocht het na overleg van de arts wel , hup de draadjes op haar rug vast geplakt en ze mocht eens mee op stap ,onder tussen slaapt Yfeke nu. Graag wil ik even nog de tijd nemen om bepaalde mensen te bedanken, mijn mama om yurreke op te vangen, om mijn was te doen en omdat ze mij nooit in de steek laat als ik eens boos reageer .mijn oma, om yurreke van school te halen en te brengen en ons te helpen waar nodig !  mijn pa ,om mij ook op te vangen en er te zijn voor ons ,ook sarah, voor de berichtjes en om er altijd te zijn!! Juju die me nooit in de steek laat. Anita , die ik dagelijks opbel en die Me altijd te woord staat . En vooral mijn ventje ,die me nog steeds grg ziet na al ons messerie,<3 ook leer ik nu echt de rotte appels kennen in mijn leven...

6 jaar geleden

Je weet dat je er niet alleen voor sta .Hopelijk komt alles goed voor jullie . Je weet dat je altijd mag bellen . kusje aan de kleine .

6 jaar geleden

Wat heftig!!! Weet niet zo goed wat te zeggen.. Ze is nu in elk geval op een safe place als het gebeurt maar je wilt dit nooit meer mee maken... wat fijn dat je door velen gesteund voelt dat is belangrijk .. dit slurbt je energie op.... ik wil je een dikke knuffel stuuren en heel veel sterkte zenden