Snap
  • Kind
  • Nieuws

Van carrière mens naar carrière mama?

Mama worden: een nieuwe levensfase? Verandering, verrijking, uitdaging!!!

Mijn eerste blog: even een introductie dus. 

Sinds ik 10 jaar geleden startte met werken in de gezondheidszorg ben ik altijd ambitieus geweest. 

Carrière maken stond hoog op het lijstje, na wat jobhoppen, korte cursussen volgen lukte het me om een post doctorale opleidingsplek te bemachtigen. Zeer gewild in mijn vakgebied, dus een droomkans. Maar had die droom al beetje opgegeven en met mijn man besloten dat hij maar moest gaan voor zijn post doc en we onze gezinswens zouden gaan proberen te vervullen. Maar ineens kwam alles tezamen! Werken, opleiding en zwangerschap waren pittig maar te doen. De opleiding en werkplek super uitdagend, echt zoals ik ervan droomde jaren eerder. En nu? Nu is mijn kleine ventje er en zit mijn hoofs vol met hem? Werken, studeren??? Moet dat nu echt? Nooit gedacht dat ik, carrièrevrouw pur sang zou kunnen dromen van veel thuis zijn! Deze controlfreak en perfectionist lukt het ineens om borstvoeding op verzoek te geven, ritme van ons ventje te volgen en de boel de boel te laten. 

Ongetwijfeld ga ik zometeen aan het einde van mijn verlof met tegenzin werken om na een tijdje weer in het ritme te zitten en te gaan genieten van mijn werk... Maar voor nu geniet ik voor 110% van mijn kleine wurm! Ons leven is niet alleen veranderd, maar ook verrijkt! 

9 jaar geleden

heerlijk he die hormonen, daar wordt je moeder van ;) Geniet er maar van hoor. Ik hoop dat je straks niet met teveel tegenzin je opleiding en werk weer kan oppakken. Welkom hier en wie weet zien we weer snel een blog van je voorbij komen.

9 jaar geleden

Welkom bij mamaplaats! leuke blog :)