Snap
  • sinterklaas
  • toychamp
  • cadeaus
  • Kind

Van baby tot tiener: toffe cadeautips per leeftijd

Hier scoor je het ideale droomcadeau voor Sinterklaas

Sinterklaas is weer onderweg naar Nederland en dat betekent dat er weer volop cadeaus worden ingeslagen. Maar welk speelgoed past het beste bij welke leeftijd? Om je op weg te helpen, hebben wij de leukste cadeaus per leeftijdscategorie voor je op een rij gezet.

Voor de meeste kinderen is Sinterklaas hét feest van het jaar. De spanning begint al weken van tevoren wanneer het Grote Speelgoedboek van ToyChamp verkrijgbaar is. Bij ToyChamp vind je namelijk droomcadeaus voor elke leeftijdsfase en dat maakt het vieren van Sinterklaas nóg leuker.

Cadeautips voor het ideale droomcadeau

  1. Baby’s eerste Sinterklaas (0-1 jaar) 

    De allereerste Sinterklaas voor je baby: zo bijzonder! Voor deze kleintjes draait alles om ontdekken en zintuiglijke prikkels. Denk aan zachte knuffels, speeltjes met geluid en felle kleuren. Een absolute topper is 
    Muzikale Auto zitkussen van Playgro: met de Muzikale Auto zitkussen van Playgro beleeft jouw kleintje eindeloos speelplezier in comfort en stijl! Dit zachte, pluche autootje zit vol muziek, lichten en interactieve functies die de motoriek van je baby stimuleren. Ideaal om de verbeelding te prikkelen en perfect om mee te nemen voor plezier onderweg.
  2. Cadeaus voor 1-jarige ontdekkers 

    Een kind van één jaar zit volop in de ontdekfase. Alles wat geluid maakt of kan rollen, is een hit! Kijk daarom eens naar de Rijd & Leer letterlocomotief van VTech. De kleurrijke kar helpt niet alleen bij het lopen, maar bevat ook allerlei speelgoed. Lekker spelen én motorische vaardigheden ontwikkelen. Win-win!
  3. Voor de nieuwsgierige peuter 

    Vanaf twee jaar hebben peuters volop energie en willen ze álles zelf doen. Tijd voor uitdagend speelgoed dat hen stimuleert. D
    e Schep & Leer IJscokar van VTech is een aanrader. De interactieve ijslepel herkent op magische wijze de verschillende smaken en toppings.Je kleintje gebruikt zijn of haar fantasie en maakt de lekkerste ijscreaties.

    De LEGO DUPLO Dieren verzorgen op de boerderij is ook een schot in de roos. Grote, kleurrijke blokken die makkelijk in elkaar klikken en waarmee ze hun eigen kleine boerderij kunnen bouwen. Ideaal voor kleine bouwers die niet kunnen wachten om de wereld om hen heen na te spelen.
  4. De leukste cadeaus voor 3-jarigen 

    Als ze drie jaar worden, willen ze zelf dingen bouwen en verhalen naspelen. 
    De Play-Doh Pizza Party is een echte musthave. Rol wat denkbeeldig pizzadeeg uit in de pan met de roller, rasp een hoopje nepmozzarella en voeg toppings toe met de halve vormpjes op de pizzaschep. Lekker met hun handen in de klei kneden, vormpjes maken en hun creativiteit de vrije loop laten. Je zult zien dat ze urenlang zoet zijn én het is ook nog eens goed voor hun fijne motoriek. 
  5. Voor de kids op de basisschool 

    Basisschoolkids zitten vol fantasie en ontdekken langzaam hun eigen hobby’s. Denk aan creatief speelgoed of bouwsets die hen uitdagen. Een van de highlights uit het Grote Speelgoedboek is de L.O.L. Big Surprise. Exclusief te verkrijgen bij ToyChamp. De poppen zijn razend populair en met dit verrassingspakket kunnen ze poppen verzamelen, uitpakken en nog veel meer verrassingen ontdekken. 

    En voor de jongens? De Hot Wheels Monster Trucks zijn een spectaculaire toevoeging voor hun autocollectie. Botsen, racen en crashen, geweldig!

  6. Voor de leergierige tiener 

    Kinderen in de bovenbouw hebben steeds meer een eigen smaak. Ze gaan vaak voor uitdagender speelgoed, zoals constructiesets, puzzels of tech-gadgets. Een gouden tip is LEGO Technic. Deze bouwsets dagen ze uit om een gedetailleerde racewagen in elkaar te zetten, perfect voor de oudere LEGO-liefhebber. Ook een aanrader is de Nintendo Switch Console Lite. Ideaal voor kinderen die van gamen houden, onderweg of gewoon thuis op de bank.

Scoor jouw Sintcadeaus bij ToyChamp

Enthousiast geworden? Dan wordt het tijd om snel de dichtstbijzijnde ToyChamp te bezoeken en het Grote Speelgoedboek te bemachtigen. En nee, dit is niet zomaar een speelgoedboek – het is het grootste en meest complete boek, boordevol met de nieuwste en populairste speelgoeditems, de beste acties en promoties, leuke wedstrijden en zelfs spelletjes! Een perfecte tool om samen met je kinderen hun verlanglijstje samen te stellen en in de Sint-sfeer te komen. Ook fijn om te weten: tijdens het merkenfestival van 19 oktober t/m 3 november 2024 krijg je maar liefst 25 procent korting op de grootste merken. Handig als je wilt inslaan voor Sinterklaas. Die kans laat je niet liggen, toch?

Zie ginds komt de Droomboot

En als je dan toch een bezoek brengt aan je favoriete ToyChamp winkel, grijp dan meteen je kans om mee te doen aan de droomspeurtocht!

ToyChamp brengt in samenwerking met Studio 100 een exclusieve miniserie 'Zie ginds komt de Droomboot' uit, die je hier op de website van ToyChamp kunt bekijken. In deze miniserie gaan Sint en Droompiet op zoek naar de ontbrekende droompakjes. Samen met de jonge kijkers is het hun taak om de droomcadeautjes op tijd bij de kinderen te krijgen. Deze droomspeurtocht kunnen kinderen beleven in de fysieke winkels, waarbij ze kans kunnen maken op de droomcadeautjes uit de miniserie. Hoe leuk! 

Snap

Dit artikel is geschreven in samenwerking met ToyChamp.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mamaplaats?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.