Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Vakantie Voorbereiding

De eerste 2 vakanties zijn we met het vliegtuig geweest, dus dat is een hele andere voorbereiding qua wat je mee moet (en kunt) nemen.

Het duurt dan nog wel 2 maandjes, maar ik ben stiekem toch al wel bezig met de voorbereidingen voor de vakantie. Normaal gaan wij pas in september op vakantie, omdat voor mij dan het vakantieseizoen voorbij is (ik werk in het toerisme). Maar dit jaar hebben we besloten om voor de zomervakantie zelf op vakantie te gaan. Dus over 2 maanden gaan we voor het eerst met de kleine kamperen langer dan een weekendje. De eerste 2 vakanties zijn we met het vliegtuig geweest, dus dat is een hele andere voorbereiding qua wat je mee moet (en kunt) nemen.

Nu gaan we dus lekker buitenspeel-speelgoed meenemen, een zwembadje voor, voor de tent, ballen etc. En we kunnen nu luiers van thuis meenemen en hoeven niet de plaatselijke winkels af te struinen naar fastesnlijke luiers.

Ook staat er vloeibaar wasmiddel, droogrek (die van ons is inklapbaar en neemt niet veel plaats in beslag), campingstoeltje, spelletjes op de meeneemlijst.

We gaan met een camper en mijn ouders gaan mee die hebben een tent. Onze kleine meid heeft het nu al vaak over in het tentje slapen op vakantie. We zijn ook al een paar keer met een vouwwagen weg geweest, maar om daarmee helemaal naar Frankrijk te rijden zien wij niet zittend dus een camper is een goed alternatief. En gelukkig kunnen we die lenen van mijn schoonouders en hebben ze er nog een voortent bij ook.

Iemand nog tips voor wat mee te nemen tijdens een kampeervakantie?

 

11 jaar geleden

Lekker, he, die voorpret! Is vaak minstens zo leuk als de vakantie zelf, hihi...Helaas kan ik je geen kampeertips geven, want wij hebben nog nooit echt gekampeerd.