Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Vakantie stress?!?! Tot nu toe nog niet

We zijn allemaal duidelijk toe aan vakantie. Maar we gaan niet ten koste van alles eerder op vakantie...

Mijn man heeft fysiek een zware baan. Hij loopt de hele dag en die dagen zijn van 05.30 tot ergens rond 18.00 (als hij mazzel heeft..) dus hij heeft de kaatste dagen erg toegeleefd naar de vakantie... Helemaal de laatste 2 weken, toen hij t werk van z'n collega erbij moest doen ivm vakantie... En omdat hij zo graag op vakantie wil (wat ook onze echte eerste vakantie wordt sinds eind 2010!!) wilde hij ook wel eerder. Onze vakantie is van maandag tot maandag 2 weken erna. Nu had hij bedacht dat we ook wel zaterdag al naar de camping kond!!! 

En dan zeg ik: nee dus!!! 1) ik moet vrijdag nog gewoon werken tot 14.00uir. 2) ik moet alles inpakken en niet alleen voor mezelf maar ook voor onze dochter, m'n man (omdat hij zoveel werkt) en alle algemene spullen bij elkaar vinden. 3) en dat allemaal met een zwangere buik en warm/benauwd weer.... 

Gelukkig kwam hij vrijdag na de eerste week alleen werken thuis en viel helemaal kapot na 10 min op de bank in slaap...! En heb hem er van kunnen overtuigen dat het dus NIET verantwoord was  om op zaterdag morgen te gaan rijden!!! 

A) man blij, hij kan nog wat  ik slapen in t weekend

B) mama blij, die heeft 2 dagen om spullen te pakken/kopen rommel op te ruimen, huis aan kant (omdat we een oppas krijgen voor de katten) en de was niet te vergeten!!!! 

Nou moet ik wel toegeven dat ik al 2 weken met lijstjes rondloop om te zorgen dat ik niks vergeet... En toen gister bleek dat de verlichting van ons aanhangwagentje het niet goed deed, was t weer een geluk bij een ongeluk dat we dus maandag weg zouden gaan!!!!

Dus geen vakantie stress en de tijd nemen om te pakken!!! Fijne vakantie! 

8 jaar geleden

Leuke blog! Heerlijk he die vakantie. Wij genieten ook volop!!