Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Vakantie met 6 boys ! Een verhuizing !

Vakantie met de jongens. Dat vergt wat voorbereiding , geduld , maar vooral heel wat inpakwerk !

De dag is aangebroken! Vandaag vertrekken we. De jongens stuiteren door het huis (vanaf half 6) en vragen zich af wanneer we nu eeeeindelijk gaan aanrijden! ( want het duurt zoooo lang!) Met het zweet op onze rug pakken ik en mijn man de laatste spullen in. Hebben we aan alles gedacht? Alle zwembroeken , speentjes , pampers , flesjes ?.. In grote kratten komt uiteindelijk alles in onze gang te staan om het in te laden in de auto. Twee auto's welteverstaan , ons gezin als we compleet zijn vervoeren zich in twee auto's. Snel allemaal nog even een boterham en om half 2 vertrekken we dan richting België ( he he , volgens de jongens duurde het zooo lang ) 

Daar gaan we dan , kids verdeeld over de auto's , na wat conflicten wie bij wie mocht zijn we dan eindelijk onderweg. 

Het voelt voor mij ( en waarschijnlijk ook voor mijn man) alsof we een verhuizing er op hebben zitten. In de auto laat ik mijn gedachten nog eens over alle spullen gaan en kom ik tot de conclusie dat we vast alles hebben ingepakt. 

De jongens in mijn auto zijn rustig , de baby slaapt , de kleuter klapt mee met piet piraat , en de andere twee zitten spelletjes te spelen op hun telefoon .. Goh wat kunnen het toch engeltjes zijn.. 

Ik krijg vaak deze zin te horen als ik zeg dat wij 6 kids hebben! Jeetje wat druk ! Dat zal ik absoluut niet ontkennen , het is druk , je bent de hele dag bezig , en vergt af en toe wat voorbereiding. Maar als ik dan in mijn achteruitkijk spiegel kijk en de kroost lekker met elkaar bezig zie maakt mijn hartje een sprongetje van geluk , wat heb ik het getroffen!