Snap
  • Kind
  • kids
  • verjaardagen
  • thuiswerken
  • hectisch
  • Corona

Twee south side serpents in huis..

Ware Riverdale fans ...

Het is weer even geleden dat ik hier iets schreef (6 Januari, oeps) maar het was dan ook een hectische tijd. Het thuisonderwijs heeft toch nog wel een flinke tijd geduurd. De hectiek daarom heen en ook het thuiswerken van mij maakte dat een blog schrijven er gewoon even niet in zat. Ik denk dat menig van jullie dat wel herkennen toch? :)

Blij dat ik was hoor!! Toen de versoepeling kwam dat de kids weer naar school mochten. Dat betekende automatisch dat ik ook weer een dagje extra naar kantoor kon, heel fijn om even thuis weg te zijn want hoewel ik nu echt een ‘homeoffice’ met alles benodigdheden thuis heb is even de deur uit en onder de mensen komen ook wel prettig.

Ik heb namelijk gemerkt dat ikzelf wel aardig geprikkeld werd door het thuis zitten, er werd ineens verlangd dat ik Juf, Mama, Werkneemster, Huishoudster en slaaf tegelijk was :) Als ik er zo aan terug denk vind ik dat ik werd onderbetaald , HAHA! 

Mijn meiden hebben inmiddels hun draai weer gevonden, zijn overigens nu ware Riverdale fans.. Ik heb tegenwoordig een Cheryl Blossom en een Betty Cooper in huis en zo af en toe een ware Jughead 🤣

En aangezien de meiden nieuwe outfits nodig hadden zijn die momenteel dus behoorlijk gebaseerd op de outfit van Cheryl en Blossom inclusief een serpent jasje! En geloof me, af en toe zijn ze echte SERPENTS!! 🐍 🤣

In mijn laatste blog schreef ik dat ik vindingrijk moest zijn om de verjaardag van de meiden niet aan ze voorbij te laten gaan. Dat is wel aardig gelukt, we hebben een bucketlist geknutseld en op de dag dat ze jarig waren de hele bucketlist uitgevoerd! Beetje ala Yes Day (leuke film! Is wel een aanrader!!) Ook heb ik familie en vrienden gevraagd om op 24 febr en 3 mrt een kaartje te sturen zodat ze zich toch jarig voelde! Dus ondanks dat het geen groot feest was was het toch een leuke dag! 

We hebben in die 4 maanden weer zoveel meegemaakt maar dat is teveel om te schrijven en wilde nu gewoon even van me laten horen... Hopelijk lezen jullie de volgende keer weer mee :)