Snap
  • middelbareschool
  • leren
  • middelbare scholieren

Toetsweekstress? Wij hebben dé tip!

Dit oefen- en leerplatform helpt jouw kind door het schooljaar heen

Het nieuwe schooljaar is volop in gang en de eerste toetsweken van de middelbare scholen staan alweer bijna voor de deur. Leren hiervoor kan soms best lastig of veel zijn. Maar met StudyGo wordt leren een stuk makkelijker. Op StudyGo vindt je namelijk alle ondersteuning die leerlingen nodig hebben voor alle vakken! Zo kunnen ze oefentoetsen maken, uitlegvideo's bekijken, samenvattingen lezen en andere leuke oefeningen doen om de stof in no-time onder de knie te krijgen.

Willemijn, de dochter van @cindydenekamp, is al volop aan het oefenen met Engels. Ze heeft haar lesboeken toegevoegd aan StudyGo, waardoor de oefeningen en samenvattingen naadloos aansluiten bij de lesstof op school. StudyGo werkt met alle soorten lesboeken, dus je weet zeker dat het altijd goed past bij de lessen. Naast oefenopdrachten biedt StudyGo nog veel meer handige functies, zoals uitlegvideo's en bijles. "Mocht ze nou moeite hebben met een bepaald onderdeel dan kan ze ook gebruik maken van online bijles", zegt ze.

Voor Linda (@huis.vol.testosteron) is het leven met een kind op de middelbare school nu een feit. Haar zoon Jesse begint voor zijn eerste toetsweek ook met Engels en is al druk aan het oefenen via StudyGo. "Wat is dit ontzettend handig en leuk leren! Heel anders dan hoe wij vroeger zaten te stampen", vertelt ze. Naast dat je StudyGo natuurlijk kan gebruiken via je laptop, heb je ook een app. Deze is erg populair bij Linda en Jesse: "zo hoeft niet altijd de laptop op tafel en kan hij tussendoor bijvoorbeeld ook even snel 5 minuten nog wat woordjes leren."

Met StudyGo is leren voor een toetsweek ineens een stuk leuker en makkelijker en kunnen jouw kids oefenen en leren op de manier die bij hen past. Zo kunnen ze onbeperkt online bijles volgen, vragen stellen aan tutors, oefentoetsen maken, uitlegvideo’s bekijken en ze krijgen toegang tot alle samenvattingen om elke toets tot een succes te maken. En al die ondersteuning ook nog eens voor een betaalbare prijs!

Twijfel je nog een beetje of deze manier van leren bij jouw kind past? Je kan het nu de eerste 7 dagen gratis uitproberen

Dit artikel is geschreven in samenwerking met StudyGo

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mamaplaats?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.