Snap
  • Kind

TOET TOET chaos in ons huis

O wat een prachtige dag, tijd om samen te vliegen...., Ik ben een bus een Groene bus, stap maar in we gaan op reis TOET TOET!!!

6-6-2017 bevallen van ons derde wonder.

Dit heeft ons doen besluiten om maar 1 weekje weg te gaan deze vakantie.

Als het weer mee zit is er genoeg te doen en gelukkig zijn wij eigenaar van een redelijk grote tuin dus dan spelen de twee grote jongens lekker buiten.

Ook zijn er dagen dat het minder mooi weer is. Lees regent. Dan spelen de jongens binnen en wordt het huis volledig op zijn kop gezet. Zo ook vandaag…

Vandaag werd de Toet Toet baan van V-tech weer de lades uit getrokken. Ja je leest het goed lades. Ze hebben 7 hoge en diepe lades vol met Toet Toet en dan staan de grote dingen er gewoon nog naast want die passen in geen enkele kast.

Gelukkig hebben ze het voor hun doen klein gehouden want deze mama wil toch echt zometeen stofzuigen en dat betekend Toet Toet weer in de lades.

We zijn gaan sparen toen onze oudste 1 jaar werd. Nu inmiddels 5 en hij vind het nog steeds leuk.

Gezegend met drie mannen weet ik zeker dat de Toet Toet auto’s nog heel wat jaartjes in dit huis blijven zingen. Gelukkig zijn er nog genoeg Toet Toet dingen over die ze niet hebben dus Sinterklaas zal dit jaar weer op pad moeten.

Een echte aanrader.

6 jaar geleden

Ha ha ha Tukkertje dank je wel heb het gelijk aangepast. Hi hi hi. Vrees dat er ook bij jullie nog veel meer bij komt.

6 jaar geleden

Ik heb nog niet zoveel maar vind de toet toets geweldig en trouwens 1 dingetje je datum klopt niet ???????????? hij wordt volgende eeuw geboren

6 jaar geleden

Ik zag dat ik mijn reactie niet onder je berichtje had geplaatst. Hij staat er nu onder.

6 jaar geleden

Deze mama speelt er ook graag mee ha ha ha ha