Snap
  • Kind
  • tandenpoetsen
  • Momlife
  • fun
  • mamaplaatscollab
  • fairytabs

Tandenpoetsen met Fairytabs!

Ken je dat? Elke ochtend- en avond strijd wanneer er tandengepoetst moeten worden? Nou, hier is dat zeker van toepassing! Erg vermoeiend vind ik, twee keer per dag zeuren en geen zin. Toen kreeg ik een leuk bericht: FairyTabs maakt poetsen leuk en wij mogen het uitproberen! Yes! Ik was dan ook zeer benieuwd of dit dé uitkomst is…

Geen chemicaliën en zonder micro plastic

Eerste grote pluspunt in mijn ogen: FairyTabs is een product zonder chemicaliën en zonder micro plastic. Wist jij namelijk dat normale (kinder)tandpasta chemicaliën bevat die voor allergieën kunnen zorgen bij kinderen? Ik wist dat eerlijk gezegd niet en toen ik dat las moest ik wel even achter mijn oren krabben. Wat geef ik haar precies?! FairyTabs bevat dus geen schadelijke stoffen. Heel fijn!

Unboxing is al feest

“Yes mama!! Pakketje voor mij?” Luna was al helemaal enthousiast dat de postbode weer een pakketje kwam brengen, voor haar dit keer! Het unboxen van pakketjes vindt ze altijd een feestje. In het (duurzame) pakketje wat we mochten ontvangen zaten twee zakjes met tabletjes in twee verschillende smaken met een siliconen opbergbakje, een bamboe tandenborstel en een siliconen drinkbeker. Supercool vond ze het!

Eerst kauwen en dan poetsen

Nou, dat moesten we natuurlijk meteen uitproberen. Ze werd namelijk helemaal enthousiast over het feit dat je dus tabletjes hebt, in plaats van gewone tandpasta. Op deze tabletjes moet je dus eerst kauwen en daarna pas beginnen met poetsen. Luna koos met volle glorie voor de tabletjes met aardbeiensmaak. Eerst even de tandenborstel natmaken, tabletje erin en kauwen maar! Oei, ze moest wel even wennen aan de smaak hoor, haha. We hebben er allemaal even 1 geprobeerd en het is eerst even een beetje wennen, maar wanneer je door kauwt wordt het echt lekker en komt de aardbeiensmaak goed naar voren!

We poetsen nu tweemaal daags met FairyTabs en Luna vindt het nog steeds erg leuk en lekker, en wat ik zelf nog het meest positieve vind is dat ze niet meer zo op ziet tegen het tandenpoets-moment!

Benieuwd? Wil jij dit nou ook proberen? Met de code ‘Verhoeven’ mogen we je nu 20% korting geven! Via dit linkje ga je direct naar de website! 

2 jaar geleden

Ik heb ze besteld! Thanks voor de tip! dit gaat echt een uitkomst voor mijn zoontje zijn 😃

2 jaar geleden

Ik vind het een goed verhaal, mijn vrienden hadden laatst iets soortgelijks, ander merk zelfde idee. Dat werke wel, misschien ga ik ook proberen bij mijn zoontje