Snap
  • Kind

Survival starterskit life as A fultime mom

survival starterskit As A fulltime mom! was er maar een survival starterskit om je voor te bereiden of te kunnen inspireren voor moeders

Van te voren nooit gedacht dat zo zwaar kon zijn (beetje naif misschien) het balanceren tussen je kids,husband en natuurlijk de onuitputtelijke bron van huishoudelijk werk!

Vooral dat laatste word ik de laatste tijd woest om het houd maar niet op wassen,drogen,stofzuigen,dweilen,opruimen,koken pfffff en als je denkt dat je alles hebt gehad draai je je om en ligt er weer een woonkamer vol speelgoed.

Op sommige dagen kan ik het makkelijker wegwerken/loslaten op andere dagen zuig ik alle kleine irritatie's op als een spons en zodra iemand me vasthoud/ knijpt krijgt hij de volle lading over zich heen!

En dan mijn lieverdjes mijn man een grote kleuter die echt een slordervos is ( met mijn netheid-anger word ik gek) maar ook heel hard werkt ( hardly @ home) en mijn kleine grote meid van 4 en mijn dreumesventje van 1 heel druk en af en toe kan ik ze wel achter het behang plakken maar alles maar dan ook alles van het balanceren en het pokken huis houden is ze vergeven zodra ze mij aan het lachen maken ze weer samen zo blij en druk aan het spelen zijn.

Ik lig op mijn bed en doe mijn ogen dicht ( helemaal kapot) was er maar een survival starterskit for life As A fulltime mom om je voor te bereiden op al het zware werk maar dan denk ik dat kan wel maar het is onmogelijk om daarin ook te omschrijven hoe de geluksmomenten van je eigen gezin dat totaal overschaduwen! 

Dus laten we vooral onze eigen mening en ervaringen op doen je hebt rotdagen en toffe dagen that is it!

Ik voel een liefdevolle kus op mijn voorhoofd ik open mijn ogen en daar staat mijn man met een knipoog trekt hij me naar zich toe......