Snap
  • Superhelden
  • slaapkamer
  • muurschildering
  • captainamerica
  • zelfgekozen

Superhelden kamer met Captain America thema

En het voordeel van een vloerbed op jonge leeftijd.

Finn is dol op superhelden en sinds hij naar zolder is verhuisd moest zijn kamer toch echt nog aangepakt worden. Hij mocht zelf kiezen wat voor schildering hij op zijn muur wilde en uiteindelijk werd het (gelukkig) Captain America ipv Spiderman. Hoe ik in vredesnaam een Spiderman op de muur had moeten maken, geen idee. Maar het schild van Captain America lukt me nog wel!  


Vanaf dat Finn naar zolder is gegaan, net voor zijn 3e verjaardag denk ik, is hij overgegaan op het vloerbed wat wij voor hem hebben gemaakt. En dat was echt de beste keuze die we ooit voor onze kinderen hebben gemaakt. Ieder kind is steeds eerder in een vloerbed komen te liggen. Finn rond 3, Naud rond 2 en Tess was een maand of 8 toen we besloten haar ledikant weg te doen (hierover later meer). 

Hoe heerlijk is het dat de jongens vragen of ze in het weekend mogen logeren bij elkaar, zodat Naud ook een keer in de Captain America kamer van Finn mag slapen. En er is altijd plek want het bed is meer dan groot genoeg voor hen met zijn 2e. Het zou zelfs nog groot genoeg zijn voor de jongens en papa. 

Finn vraag nu al een paar dagen wanneer ik bij hem kom logeren. Hoewel er genoeg plek is is zijn matras niet hard genoeg voor mijn rug waardoor ik heb beloofd dat hij bij mij mag logeren. Maar dan wel nadat hij en Naud hebben gelogeerd. 

Nu het volgende dilemma, Naud wil graag ook een muurschildering. Maar hij wil de Hulk op zijn muur, ik denk dat ik daar toch echt de projector voor nodig heb om dat te realiseren. 

Trending op Mamaplaats: 50x unieke en bijzondere kindernamen

4 maanden geleden

Zo herkenbaar, haha!