Snap
  • Kind
  • Gezond
  • Vakantie dagje weg

Strong Viking Family run

Zaterdag deden mijn zoon en mee aan de Strong Viking family run. De kinderversie van de bekende obstacle run

Zaterdag 07:00 uur iedereen het bed uit, broodjes smeren, eieren koken, sportkleding aan. Het komt met bakken uit lucht en we moeten nog meer dan een rijden naar Nijmegen. 9:30 in Nijmegen 9:35 is het droog.

Gelukkig mijn vriendin en haar familie ook snel gevonden en zo stonden we om 11:10 voor een 2 meter hoge muur...... De start van de run en meteen het eerste obstakel.

Ik ben geen afgetrainde sportieve moeder. Ik hockey 1x per week 1,5 uur en heb daar dan 3 dagen spierpijn van, ben aardig wat kilootjes te zwaar en heb iets wat op een  nekhernia lijkt waarvoor ik bij de fysio loop. 

En het was best pittig. Ook voor mijn zoon van net 7. Doordat het zo geregend had was er nog meer modder dan de bedoeling was en het zoog (bij mij 1x letterlijk) de schoenen van je voeten. En erg warm was het ook niet

Maar ik ben zo blij dat we het gedaan hebben. Zo'n prestatie samen met je kind is het mooiste wat er is. Je bent heel erg op elkaar aangewezen en je sleept elkaar er doorheen. Ik ben zo trots op hem. 

Normaal zet ik geen foto's van mezelf en mijn familie op mamaplaats maar voor deze keer maak ik een uitzondering. (foto is van halverwege)

6 jaar geleden

Wat stoer! Leuk!