Snap
  • Kind
  • #mamaplaatscollab
  • Staycation
  • Playcation
  • littletikesnl

Staycation is zo erg nog niet.

Riven en buitenspelen is een gouden combinatie, en als hij dan ook nog eens met water mag spelen dan is hij een heel gelukkig jongetje. Maar welke peuter / kind heeft dit nou niet. Het is toch heerlijk om zo onbezorgd te kunnen spelen. Van die heerlijke dagen dat ze er na 1,5 uur uit zien of ze mee hebben gedaan aan Mudmasters en vervolgens niet hoeven na te denken dat die vieze kleren ook weer gewassen moeten worden.

Van Mamaplaats mochten wij de geweldige Fun Zone Battle Splash-watertafel van Little Tikes uitproberen. Toen papa thuis kwam moest hij direct in elkaar worden gezet, helaas was het te laat om er nog mee te gaan spelen en moest hij toch echt wachten tot de volgende dag. 

Snap

Echt een kind kan de was doen, je sluit de tuinslang op de watertafel en de water-shooters zijn klaar voor gebruik.

En hij had het onthouden hoor! Zodra zijn boterham met pindakaas achter zijn kiezen was verdwenen wilde hij direct naar buiten toe. Zo gezegd zo gedaan, de garagedeur ging open en mama ging aan de slag om de watertafel te vullen.

Echt een kind kan de was doen, je sluit de tuinslang op de watertafel en de water-shooters zijn klaar voor gebruik. Er zijn in totaal 3 water-shooters waar ze van alles mee kunnen doen. Waaronder richten op de spinners, de bootjes proberen te laten zinken of richten in de roos zodat jouw kleur balletje het eerste boven is. Het allerleukste blijft natuurlijk om elkaar en mama lekker nat te spuiten.

Snap

Door de handige stop laat je hem zo leeg lopen en drogen, zo kan je hem gemakkelijk weer opbergen en is hij weer klaar voor een nieuwe zonnige dag.

Aangezien wij onze vakantie hebben verplaatst naar volgend jaar houden wij deze zomer voornamelijk een #staycation en gaat deze watertafel bij elke zonnestraal gebruikt worden.

Wil jij nou kans maken op deze geweldige water tafel? Ga dan snel naar mijn Instagram want ik mag deze watertafel aan iemand weggeven.

Liefs Britt

Snap
3 jaar geleden

Zo leuk❤️

3 jaar geleden

Heerlijk he! Lekker genieten🌞🌞🌞❤️

3 jaar geleden

Met deze hitte blijven we de warmste momenten van de dag binnen en voor de middag even wandelen en genieten van het bos, 's avonds nemen we dan eventjes de tijd om samen te plonsen in het zwembadje, want door de zwangerschap hou ik lekker veel vocht op en dan doet fris water zo goed ❤