Snap
  • Kind
  • IUI
  • Moh

Starten met moh iui

3maanden bezig geweest met allerlei onderzoeken, 3 maanden aan onrust want je weet niet waar je aan toe bent! 3 maanden denken van wat zou er toch aan de hand kunnen zijn?

We konden vandaag dan eindelijk!! Op gesprek voor alle uitslagen, heel goed nieuws met ons allebei blijkt uiteindelijk niks aan de hand te zijn en is alles in orde! Oke? En nu dan? Wij horen dus bij het aantal procenten die onverklaarbaar niet zwanger kunnen worden. Ook al is het goed nieuws dat alles in orde is, komt dit toch wel even binnen. Want, hoe nu verder?

Heb ondertussen al 2 keer iui gehad  niet aangeslagen. Ze willen nu dus met moh iui gaan starten door middel van spuiten. Nu heb ik daar best wel zenuwen voor, jezelf spuiten is ook niet niks! Iemand tips?

Iemand ook al eens de diagnose gehad onverklaarbaar zwanger? En wat hebben jullie toen gedaan? En zijn daar uiteindelijk ook kindjes door ontstaan of toch uiteindelijk op een teleurstelling uitgelopen?

❤❤

5 jaar geleden

De beste tip is gewoon doen. De eerste keer is het wat onwennig, maar daarna weet je wat je kan verwachten. En zorg dat het plekje waar je spuit lekker warm.is, voelt ook fijner.