Snap
  • Kind
  • boysmom
  • trotsemama
  • stayhome
  • bringhomethefun
  • noscreentime

Spelen met Play-Doh ๐Ÿ”๐Ÿ‘ฆ๐Ÿป

Hiermee maak je Dane en Riff intens blij!

Toen hier het pakket van Play-Doh binnen kwam stonden de jongens te stuiteren.ย Blijer kan je Dane en Riff niet maken.

Kleien, fantasie gebruiken, iets heel gaafs maken het hoort er allemaal bij, ik hoefde eigenlijk niet eens te roepen de mannetjes zaten direct aan tafel!ย Wat zat er in de doos:

De Kukele Kip, zo superleuk en een kind kan de was doenโ€ฆ De jongens hadden in een paar tellen al door hoe dat de kip in elkaar moest en wat de bedoeling was en gingen dan ook direct aan de slag.ย De klei gaat in het nekje van de kip. Daarna zetten ze het hoofdje erop en duwen maar.

Zo leuk: de klei komt eruit en de kip krijgt spontaan allemaal mooie gekleurde veertjes in zijn nek, maar hoppa daar is het scheerapparaatje en alle veertjes worden er weer mooi en keurig afgeschoren. Aldus Dane: โ€œOh wat fijn mama voor de zomer heeft de kip het niet zo warm meerโ€. Hoe lief toch dat ze er zelf van die leuke fantasie bij hebben. En als verrassing hoor je ook nog eens: โ€˜โ€™kukelekuuuu!โ€™โ€™

Maar een kip legt natuurlijk ook eitjes, met de eiervormer maak je zelf in een handomdraai je eigen eitjes en je kan ze ook nog is in de kip bewaren, dan zijn ze veilig opgeborgen en blijven ze mooi in vorm. Als je geluk hebt broed hij ze ook nog voor je uit hoe leuk is dat dan.ย Er zit ook nog een leuk steekvormpje bij om zelf mooie veren te maken.ย Een en al speelplezier dat snap je natuurlijk wel!!

Dat mama daarna de stofzuiger moet pakken vond ik helemaal niet erg, ze hebben heerlijk samen gespeeld en de mooiste avonturen verzonnen met de kip. Ik denk dat hij dan ook weer snel uit de kast komt.

Zie de leuke fotoโ€™s hoe dat de jongens met de kip spelen en hoe het nou precies in zijn werk gaat!

Lieve groetjes Inge

Snap
3 jaar geleden

Dat hebben ze leuk en creatief gedaan! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ๐Ÿ˜

3 jaar geleden

Oh wat leuk! Ik ga eens kijken voor onze mannen ๐Ÿ’›

3 jaar geleden

Wat eeen boefje zag er leuk uit ๐Ÿ˜

3 jaar geleden

We absolutely love Play Doh. ๐Ÿ‘Œ