Snap
  • Kind
  • sinterklaas
  • cadeautjes
  • 5December

Slim met sinterklaasinkopen

Sinds de pepernoten in de winkel liggen zijn onze kids er alweer druk mee in hun koppies. Wanneer komt hij? “Pff nog lang niet!”, zeg ik dan. Maar het begint nu wel op te schieten. Zaterdag komt hij hier alweer aan en dan mogen enthousiast de schoentjes weer gevuld worden. Dus ze zijn al een tijdje druk met verlanglijstjes maken.

In speelgoedwinkels maken we foto’s zodat we gemakkelijk de verlanglijstjes kunnen maken. De jongste koopt het liefst de hele speelgoedwinkel leeg terwijl de oudste het voornamelijk beperkt tot Lego en de game afdeling. Leuk hoe ze er mee bezig zijn en voor de hulpsint de belangrijke taak om de leukste cadeautjes te regelen. En daar is deze hulpsint al vroeg mee begonnen en inmiddels zijn de lijstjes al aardig afgestreept.

“Vind je dat niet een beetje vroeg?” Nee hoor. Ik was met een aantal dingen ruim op tijd en dat voelt TOP! Niet alleen omdat het dan vast binnen is, maar ook vanwege de prijzen. Let maar eens op; Sinds de speelgoedboeken er weer zijn, knallen de prijzen omhoog. Zo staat een autovretende dino op Noah z’n lijstje er nu op voor €50 en wij hadden hem gekocht voor €32. Een dino spel voor €15 die er nu voor €30 op staat. En zo zijn er meer cadeautjes die we simpelweg op tijd hadden gekocht.

De Pokemon spulletjes zijn vaak goedkoper bij de plaatselijke winkel dan online. En de dure games koop ik via Vinted. Ideaal!

Ik denk niet alleen aan onze eigen portemonnee. Ik ben groot fan van de online stapelkortingen, maar ik ga ook naar de plaatselijke speelgoedwinkels. En dat wordt zeker gewaardeerd.

Ieder jaar zitten er een aantal dure cadeaus tussen, maar we willen het niet te gek te maken. Een kind kent die waarde meestal toch niet. Wij letten er altijd op dat we het aantal cadeaus voor ieder kind gelijk houden. Want die waarde kennen ze uiteraard wel!

Wat staat er hoog op het verlanglijstje van jullie kinderen?