Snap
  • sinterklaas
  • #sinterklaasfeest
  • Zenuwachtig

Sinterklaasonrust? Mijn ultieme tip…

We zijn hem straks al zat voordat hij er is..

ℍ𝕚𝕛 𝕂𝕠𝕞𝕥, ℍ𝕚𝕛 𝕂𝕠𝕞𝕥..

Eind september kwamen we terug van vakantie en op de deurmat lag er al een speelgoedboek te wachten. De jongste werd direct euforisch en begon te roepen: “Sinterklaas komt!”

Hé nu al? Ik zeg dat het nog wel even duurt en dat het vast een foutje is geweest om het zo snel door de brievenbus te gooien.

We gaan boodschappen doen en hoewel de kids ongeveer weten wat we nodig hebben, zie ik dat de aandacht blijft hangen bij de sinterklaasartikelen. En niet alleen in de supermarkt, zo’n beetje overal waar je komt, vliegen de pepernoten je om de oren. In de bios draaien er al een tijdje sinterklaasfilms. Ik kijk altijd uit naar de sinterklaastijd, maar ik kan me voorstellen dat mensen hem al zat zijn, voordat hij komt.

Aangezien de jongste iedere dag vraagt wanneer Sint komt, had ik een klein ideetje. Vandaag kregen ze bijzondere post, inderdaad van Sinterklaas. Met de boodschap dat hij toch echt pas op 18 november aankomt. Op de kaart staat een kalender, waarop de kids kunnen aftellen. Hopelijk houdt ze dat even ‘rustig’.

TIP voor alle ouders: als ze dan eindelijk hun schoen mogen zetten, zet die van jezelf erbij. Wellicht dat er naast een chocoladereep ook een lekkere fles wijn in zit. Dan komen we de sinterklaastijd vast iets ontspannender door.

𝗛𝗼𝗲 𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗻 𝗷𝘂𝗹𝗹𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗯𝗼𝗲𝗹 ‘𝗿𝘂𝘀𝘁𝗶𝗴’?

Trending op Mamaplaats: Roadtrip door Florida: onze eerste verre reis met Morris

6 maanden geleden

Bedankt voor het delen! ❤️