Snap
  • Kind
  • mamaplaatscollab
  • droetkerbakken
  • koekjesmetdroetker

Shortbread Bakken

Bakken is toch wel iets wat wij bijna wekelijks doen, wij zijn van die lekkerbekjes. Iedereen weet dat er bij ons thuis altijd wel iets lekker te halen valt.

Kiki Roos en ik gingen samen aan de slag met de shortbread van Dr.Oetker. Shortbread zijn kleine bites, gezellig voor bij de thee en koffie bijvoorbeeld. Wij maakten ze voor de verjaardag van Kiki daarom hadden wij ze extra feestelijk gemaakt.

Wij vonden het echt heel leuk om de shortbreads te maken. Als wij samen bakken dan kan alles in een keer in de beslag kom, mixen en klaar. Maar dit was wel even andere koek en dat maakt het zo leuk. Je maakt een laag koek, een laag karamel en een laag choco, het is zo leuk om samen zo het koekje op te bouwen tot een echt koekje met meerdere lagen.

Ik lees altijd eerst op de verpakking wat je allemaal nodig hebt en zet alles klaar. Dit vind ik erg fijn werken. En dan zie ik een handje snel voorbijflitsen, Kiki zit alweer te snoepen van de sprinkles, dat is ook superlekker. En dan gaan we samen de slag, ik geniet zo van zulke momenten om dit samen te doen. We moeten dan ook altijd juichen als onze baksels gelukt zijn en deze koekjes waren gelukt en ook mega lekker. Op de verjaardag van Kiki kregen wij complementen dat ze zo lekker waren.

Wil jij nu een koekpakket winnen? Ga samen met de kids aan de bak, deel het eindresultaat op Instagram met #koekjesmetdroetker en volg @droetkerbakken_nl!

Liefs,

Angelique

Snap
Snap
2 jaar geleden

lekker zeg