Snap
  • Kind
  • redragshoes
  • redragboysandgirls
  • howtostyle
  • shoetrend
  • kidshoes

Shoes: How to style?

Je kan er niet genoeg van hebben, toch? Tenminste, ik ga erg goed op héél veel schoenen. Van westernboots tot hoge hakken en van bikerboots tot sneakers.

Naast schoenen heb ik een mega grote liefde voor fashion & als je je look perfect wil afstylen dan horen daar bijpassende schoenen bij.

Ik & Lila mochten beide een paar schoenen uitkiezen uit de nieuwste collectie van Red-Rag shoes. Ik kende Red-Rag natuurlijk al, Lila heeft al vaker schoenen van dit merk gehad maar ik zelf nog nooit.

Waar ik normaal snel kies voor een westernlaarsje of stoere boots was ik na het zien van deze sneakers meteen verliefd. Ik koos voor de Women Low cut sneaker, deze is verkrijgbaar in 4 hele toffe kleuren! Ik ging voor beige/nude, i love naturel tinten! De sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van een uitneembaar voetbed en dikke zool.

Ik combineer deze sneaker het liefst met een zwarte mom-jeans, in dit geval een witte stippen blouse & mijn panter hoed! ( i love print-mix) Maar door de naturel kleuren zijn deze sneakers oneindig te stylen met al jouw favoriete items & looks. Draag ze bijvoorbeeld met een maxi jurk & al je favoriete jeans.

Lila koos zelf haar sneakers uit en zij ging voor de low cut sneaker laces. Dit is een dad sneaker met een subtiel panterprintje en heeft zilveren en gele details. De schoen is geheel van leer gemaakt en voorzien van een uitneembaar voetbed. Super toffe schoenen die shinen op het schoolplein & ook nog eens gemaakt van top kwaliteit. En dat laatste is natuurlijk super belangrijk met het groeien van de voeten van onze kids.

Lila draagt eigenlijk bijna elke dag een jurk of rok ( broeken zijn voor jongens). Door de neutrale kleurtjes en subtiele print zijn ook deze sneakers super easy to style en met bijna alle looks te combineren. Sinds deze sneakers binnen waren heeft ze geen andere schoenen meer aan gehad! Hihi

Naast deze sneakers heeft Red-Rag nog véél meer toffe schoenen in alle soorten en maten. Dikke vette tip voor zowel onze kids als onszelf. Je shopt alle schoenen op: https://www.red-rag.com

Liefs,

Marlie & Lila-Lux 

Snap
Snap
Snap
4 jaar geleden

Heel mooi, vind die voor volwassenen wel wat prijzig maar wel tof

4 jaar geleden

Ooh zo leuk😍

4 jaar geleden

Ja super leuk zijn ze 😍

4 jaar geleden

Super stoer😍