Snap
  • Kind
  • napoetsen
  • poep
  • Poepinbed
  • Ongeluksdag

Schijtdag

Letterlijk

Ik schrijf deze ochtend/middag even van me af.

Vanochtend rond 08:30 werd nora wakker zoals altijd klonk het vrolijk door de babyfoon en zag ik niks geks op het scherm. 

Ik loop naar haar slaapkamer doe haar deur open en ik krijg een hele vieze geur onder me neus ik doe deur nog wat verder open en JAHOOR DAAR HEBBEN WE ALLES ONDER DE POEP ZITTEN!!!,

Met dit weer is het erg warm op haar slaapkamer dus ik laat haar alleen in een luier slapen normaal gaat dit altijd goed maar vannacht/vanochtend was de dag dat ze hem uit heeft gedaan. En mevrouw kijkt mij aan alsof er niks aan de hand is. Ik ben snel met haar onder de douche gegaan wat ze al niet leuk vind en dan duurde het ook nog te lang voor haar. Na het douchen even een warm pyjamaatje aan want ze had het koud gekregen van het lange douchen, papa en mama’s bed in met een flesje melk bing op tv en mama gauw de slaapkamer poetsen en alle knuffels, beddengoed de wasmachine in. 

Vanochtend gelijk maar even naar de zeeman luierbroekjes/onderbroeken halen. En daar begon de rest van mijn pechdag. 

Terugreis naar huis een bus die een ongelukje kreeg voor mij op de weg. Het kruispunt waar ik voorrang heb en ik al gedeeltelijk de weg op gedraaid was dacht iemand er nog wel voorlangs te kunnen. Nog gauw langs de supermarkt daar ging alles goed! En dan weer de weg naar huis 2 auto’s die tegen elkaar aan botsen. Gelukkig was ik er allemaal niet bij betrokken.

En nou gaat het poepverhaal verder nora gaat thuis van de glijbaan en de hond denkt laat ik nu net lekker even voor de glijbaan poepen en bam nora met haar voet erin. Voordat ik haar kon pakken rende ze het huis in met een plak poep onder haar sandaal🥲

Dat werd weer poetsen.

Of terwijl: mama’s koop een luierbroekje zodat je dit niet overkomt 🙈❤️💩