Snap
  • Kind
  • scheiding
  • #kinderen
  • Verantwoordelijkheid
  • Nietinhetbelangvanjekids
  • Luisterennaarjekinderen

Scheiding Sucks

Scheiding sucks..

In 2018 ben ik door mijn ex-man in de steek gelaten voor iemand waarvan ik dacht dat ze een vriendin was.

Hierdoor had ik enorm veel moeite met het vertrouwen van mensen gekregen en gaf dit een flinke deuk in mijn zelfvertrouwen, maar gelukkig heeft mijn lieve man hierbij enorm geholpen en weet ik dat er mensen zijn die te vertrouwen zijn.

In de tijd van de scheiding zijn er veel dingen gebeurd die niet goed geweest zijn voor Thalia & Joshua. Onder de mom dat het in het belang was van de kinderen.. nou dat is zeker niet het geval geweest en nog steeds totaal niet.

Ik kan een hele waslijst gaan opschrijven met dingen die absoluut niet in het belang van de kinderen is geweest maar dat heeft geen zin en dan verspil ik ook gewoon mijn energie…

Maar begrijpen doe ik het zeker niet. Als vader neem je toch gewoon de verantwoordelijkheid die je hebt en schuif je het niet af.. Is het dan niet belangrijk wat je kinderen aangeven? Ook al zijn ze nog zo jong.. je kent je kinderen en weet wanneer ze met iets zitten..

Waarom is je eigen belang zo belangrijk en niet die van je kinderen..

Mij wordt kwalijk genomen dat ik ze serieus neem, dat ik er voor ze sta, dat ik alles voor ze zou doen en wel mijn verantwoordelijkheid neem… 

 en dat zal ik ook altijd blijven doen want op dit moment ben ik hun stem en kom voor hun op!

Want als je aan mijn kinderen komt, kom je aan mij en ben ik een leeuwin die haar kids beschermt