Snap
  • Kind
  • slapen
  • liefde
  • bijons

Riv en slapen

Riv is nu bijna 3 en slaapt bij ons in bed.

Mensen vinden hier iets van, ik ben een slechte moeder want een kind hoort in zijn eigen bed. Hoe dit is gekomen zal ik uitleggen. Het begon toen hij 6 maanden was, daarvoor sliep hij altijd in zijn wieg. Na meerdere keren oorontsteking was het naar bed gaan hel, hij huilde en vond geen rust meer behalve als hij bij ons lag.

Na de periode van ziek zijn bleef het onveilige gevoel in zijn bed, geloof me we hebben werkelijk alles geprobeerd. Maar na nachten met een overstuur kind gezeten te hebben kwamen we tot de conclusie dat het ons niet waard is om je kind zoveel te zien lijden terwijl de oplossing zo simpel is dus hop bij ons in bed.

Eerlijk is eerlijk soms is het wel is onhandig 2 extra benen en armen in bed maar het meeste van de tijd vind ik het eigenlijk wel heel fijn en Riv zelf ook. 

Ik ga er vanuit dat hij het ooit een keer zat is en tot die tijd mag hij lekker bij ons slapen. Want iedereen wil toch het beste voor zijn kind en elk kind is anders, er is dus ook geen goed of fout als je maar handelt met liefde

Liefs Chan