Snap
  • Kind
  • knutselen
  • cadeautip
  • knutseltip

Review zeedieren splash set Crayola

Mason mocht de Washimals Zeedieren Splash Set van Crayola uitproberen. Nu vindt Mason creatief bezig zijn altijd fijn, dus dit leek hem wel wat.

Het kwam binnen in een handig tasje wat je overal mee naartoe kan nemen en daar zitten alle materialen in. Het enige wat je nog nodig hebt is water..

Als je het doosje opent zitten er 3 stiften in, een schildpad, een dolfijn, een borsteltje en een schelp waar je water mee kan spuiten.

De stiften kun je gebruiken om de dieren mooi mee te versieren. Als je hiermee klaar bent klap je de glijbanen uit en dan kunnen de dieren in bad. Er zit een handig borsteltje bij waarmee je de dieren schoon kan boenen. Ook kun je met de schelp wat extra water op de dieren spuiten.. Na het bad droog je ze af en tadaaaa. Je kan weer overnieuw beginnen.

Wat ik erg leuk vind aan het speelgoed is dat je het makkelijk ergens mee naartoe kan nemen. Naar de camping, tijdens het picknicken of als je ergens op bezoek gaat. Ook zijn er verschillende uitvoeringen.. zo heb je bijvoorbeeld de salonset, de dierenarts en nog veel meer. Van het verzamelspeelgoed kun je dus een heel dorp maken..

Ook zijn ze erg vriendelijk geprijst. De washimals zeedierenset kost bij de meeste winkels rond de €15,-

Mason geeft het speelgoed in ieder geval een dikke 10!! 

Wil jij deze leuke set ook uitproberen? Neem hier een kijkje! 

Snap
Snap
Snap
2 jaar geleden

Leuk!! :)

3 jaar geleden

Leuk!

3 jaar geleden

Tof dit!!