Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Review over Het Puppyhouse van Fisher Price

Voor Girlslabel mochten mijn dochertje (16 maanden) en ik het Puppyhouse van Fisher Price testen. Super leuk!!

Super leuk om te kijken wat onze ervaring ermee is en of het inderdaad leuk en leerzaam is voor de leeftijd. En...niet geheel onbelangrijk kan het tegen een stootje hihi. Laat dat maar aan mijn kinderen over. Mijn zoontje van 3 heeft ook goed meegeholpen met testen.

Op donderdag kwam de buurman het grote pakket brengen. Ik was niet thuis toen de postbode het kwam brengen. Mijn zoontje pakte het pakket aan en wilde weleens weten wat erin zat. Een grote doos voor de helft gevuld hihi. Maar wat ziet het er leuk uit. En ja hoor de eerste val van doos met inhoud was een feit. Zoonlief was zo enthousiast en greep het zo uit mijn handen.

Snel maar open gemaakt om te kijken wat erin zat. Een heel vrolijk huisje met een hondje en een kikker.

Er zouden 40 medlodietjes op zitten. We hadden ze niet alle 40 snel ontdekt, maar ze zijn wel dusdanig leuk gemaakt dat ze lekker blijven hangen. Mijn zoontje zong het na 1x luisteren al meteen mee. Na 3 dagen kwamen we erachter (althans ik) dat er 3 standen op het huis zitten. Eentje om te leren, eentje om te zingen en eentje met geluidjes. Ik zeg heel erg leerzaam dus.

Ze zingen over het ABC en tellen van 1 tot 10. Iets te hoog gegrepen nog voor mijn dochtertje van 16 maanden, maar zodra ze een muziekje hoort begint ze meteen te swingen. Zodra we in de ochtend naar beneden komen rent ze naar het huisje toe.

In het huisje zit ook een deurtje met een deurknop en open raampjes. Die deurknop hadden ze wat mij betreft weg mogen laten. De kinderen proberen daarmee de deur open te maken, alleen lukt dat niet. Mij trouwens ook niet. Oplossing -> vinger door het raam en deur opentrekken. Dat dus ook geleerd aan de kids.

Qua ontdekking heb je het draaien van rondje, lichtje aan/uit, deur open/dicht, verstoppen van een plaatje. Heel leuk en zo leren de kinderen ook wat het allemaal is en wat er dean gebeurt.

Wat het nut is van het dak dat open kan weet ik zelf niet zo goed. Maar mijn kinderen wel!! Zo kan je namelijk wat speelgoed opbergen haha. Vanmiddag lag er een tractortje in het huisje.

Het huis is al meerdere keren op de grond gestuiterd en de twee poppetjes ook. Zelfs op de grind tegels buiten. Ja het was heerlijk weer, dus buiten testen op de kinderstoel gebeurde ook. alleen is daar het blad niet heel ruim van dus viel het geregeld op de grond. En tot mijn verbazing weinig tot geen krasjes en deuken. Op de poppetjes helemaal niet en op het huisje alleen in de hoekjes.

Erg goed spul dus!!!

Ik kan wel zeggen dat mijn kinderen het erg leuk vinden. Hij zingt, zij danst en ze leren tegelijkertijd!!

Ik ben fan van Fisher Price omdat het degelijk spul is wat jaren meegaat!!

Ik zou dit product zeker aanraden bij andere ouders!!

Groetjes

Mariska van Lochem